Lábjegyzet vagy végjegyzet szerkesztése

A kijelölt lábjegyzet- vagy végjegyzethorgonyt szerkeszti. Kattintson a lábjegyzet illetve végjegyzet elé, majd válassza ezt a parancsot.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Szerkesztés - Lábjegyzet lehetőséget.


Egy lábjegyzet vagy végjegyzet szövegének szerkesztéséhez kattintson a lábjegyzet területére a lap alján vagy a dokumentum végén.

note

To quickly jump to the footnote or endnote text, click the anchor for note in the document. You can also position the cursor in front of or behind the marker, and then press +Shift+PgDn. To jump back to the anchor for the note, press PgUp.


Számozás

Válassza ki a lábjegyzet vagy végjegyzet számozásának típusát.

Automatikus

A beszúrt lábjegyzetekhez vagy végjegyzetekhez egymást követő sorszámokat rendel. Az automatikus számozás beállításainak módosításához válassza az Eszközök - Lábjegyzetek és végjegyzetek lehetőséget.

Karakter

Choose this option to define a character or symbol for the current footnote. This can be either a letter, number or special character.

Kiválasztás

Különleges karaktert szúr be lábjegyzet- vagy végjegyzethorgonyként.

tip

To change the format of a footnote or endnote anchor or text, select it, and then choose Format - Character. You can press to open the Styles window and modify the footnote or endnote paragraph style.


Típus

Válassza ki a beszúrandó megjegyzés stílusát: lábjegyzet vagy végjegyzet. A lábjegyzet az aktuális oldal aljára kerül, míg a végjegyzet a dokumentum végére.

Lábjegyzet

Egy végjegyzetet lábjegyzetté alakít.

Végjegyzet

Egy lábjegyzetet végjegyzetté alakít.

Balra nyíl

A dokumentum előző lábjegyzet- vagy végjegyzethorgonyára ugrik.

Icon Previous footnote

Előző lábjegyzet

Jobbra nyíl

A dokumentum következő lábjegyzet- vagy végjegyzethorgonyára ugrik.

Icon Next footnote

Következő lábjegyzet

Támogasson minket!