Eszközök eszköztár

Az Eszközök eszköztár a gyakran használt eszközöket tartalmazza.

Közelítés

A képletek megjelenési méretét 25%-kal növeli. A nagyítás mértéke megjelenik az állapotsoron. A nagyítás mértékét az állapotsor helyi menüjében is módosíthatja. A munkaterület helyi menüje szintén tartalmaz nagyítási beállításokat.

Icon Zoom In

Közelítés

Távolítás

A képletek megjelenési méretét 25%-kal csökkenti. A nagyítás mértéke megjelenik az állapotsoron. A nagyítás mértékét az állapotsor helyi menüjében is módosíthatja. A munkaterület helyi menüje szintén tartalmaz nagyítási beállításokat.

Icon Zoom Out

Távolítás

100 %

A dokumentumot valódi méretében mutatja.

Icon Zoom 100%

Nagyítás 100%-ra

Összes megjelenítése

Megjeleníti a képletet a lehető legnagyobb méretben úgy, hogy a képlet minden eleme látszódjon. Ha a teljes képlet megjelenítéséhez szükséges, akkor nagyítja vagy kicsinyíti a nézetet. A nagyítás aktuális mértéke megjelenik az állapotsoron. Bizonyos méretezési parancsok a >helyi menüben is megtalálhatók. A munkaterület helyi menüje is tartalmaz méretezési beállításokat. A méretet módosító ikonok és parancsok csak a Math-dokumentumokban állnak rendelkezésre, a beágyazott Math-objektumoknál nem használhatók.

Icon Show All

Mindent mutat

Frissítés

Ez a parancs frissíti a képletet a dokumentumablakban.

Ha a Megjelenítés automatikus frissítése lehetőség engedélyezve van, akkor a Parancsok ablakban végrehajtott változtatások automatikusan megjelennek a képletben.

Icon Update

Frissítés

Képletkurzor

Ezzel az Eszközök eszköztáron található ikonnal lehet a képletkurzort ki- vagy bekapcsolni. Ha a képletkurzor aktív, akkor a képlet azon eleme körül vékony keret jelenik meg, amelyiken a Parancsok ablakban a kurzor áll.

Icon Formula Cursor

Képletkurzor

Szimbólumok

Opens the Symbols dialog, in which you can select a symbol to insert in the formula.

Icon Symbols

Szimbólumok

Támogasson minket!