Nézet

Beállítja a megjelenítés nagyítását, és megadja a megjelenítendő elemek körét. A Parancsok ablakba beírható parancsok legtöbbje egérkattintással is elérhető a Nézet - Képletelemek menüparancs kiválasztásával megnyitható Képletelemek panelen.

Nagyítás

Csökkenti vagy növeli a LibreOffice képernyőn látható méretét.

Közelítés

Increases the display scale of the formula by 25%. The current zoom factor is displayed on the status bar. A selection of available zoom options is accessible through the context menu. The context menu in the work area also contains zoom commands.

Távolítás

Decreases the display scale of formulas by 25%. The current zoom factor is displayed on the status bar. A selection of available zoom options is accessible through the context menu. The context menu in the work area also contains zoom commands.

Összes megjelenítése

Displays the entire formula in the maximum size possible so that all elements are included. The formula is reduced or enlarged so that all formula elements can be displayed in the work area. The current zoom factor is displayed on the status bar. A selection of available zoom options is accessible through the context menu. The context menu in the work area also contains zoom commands. The zoom commands and icons are only available in Math documents, not for embedded Math objects.

Frissítés

Ez a parancs frissíti a képletet a dokumentumablakban.

Ha a Megjelenítés automatikus frissítése lehetőség engedélyezve van, akkor a Parancsok ablakban végrehajtott változtatások automatikusan megjelennek a képletben.

Megjelenítés automatikus frissítése

Automatikusan frissíti a módosított képletet. Ha nem engedélyezi ezt a lehetőséget, akkor a képlet csak a Nézet - Frissítés menüparancs kiválasztása vagy az F9 billentyű megnyomása után frissül.

Képletelemek

Ez a képletekbe illeszthető operátorok, függvények, szimbólumok és formázási beállítások listája.

Állapotsor

Shows or hides the Status bar at the bottom edge of the window.

Teljes képernyő

A Writer vagy Calc menüinek és eszköztárainak megjelenítése vagy elrejtése. A teljes képernyős módból való kilépéshez kattintson a Teljes képernyő gombra, vagy nyomja meg az Esc billentyűt.

Támogasson minket!