Nézet

Sets the display scale and defines which elements you want to be visible. Most of the commands that you can enter into the Commands window can also be accessed through a mouse click if you have already opened the Elements pane with View - Elements.

Nagyítás

Csökkenti vagy növeli a LibreOffice képernyőn látható méretét.

Közelítés

A képletek megjelenési méretét 25%-kal növeli. A nagyítás mértéke megjelenik az állapotsoron. A nagyítás mértékét az állapotsor helyi menüjében is módosíthatja. A munkaterület helyi menüje szintén tartalmaz nagyítási beállításokat.

Távolítás

A képletek megjelenési méretét 25%-kal csökkenti. A nagyítás mértéke megjelenik az állapotsoron. A nagyítás mértékét az állapotsor helyi menüjében is módosíthatja. A munkaterület helyi menüje szintén tartalmaz nagyítási beállításokat.

Összes megjelenítése

Megjeleníti a képletet a lehető legnagyobb méretben úgy, hogy a képlet minden eleme látszódjon. Ha a teljes képlet megjelenítéséhez szükséges, akkor nagyítja vagy kicsinyíti a nézetet. A nagyítás aktuális mértéke megjelenik az állapotsoron. Bizonyos méretezési parancsok a helyi menüben is megtalálhatók. A munkaterület helyi menüje is tartalmaz méretezési beállításokat. A méretet módosító ikonok és parancsok csak a Math-dokumentumokban állnak rendelkezésre, a beágyazott Math-objektumoknál nem használhatók.

Frissítés

Ez a parancs frissíti a képletet a dokumentumablakban.

Ha a Megjelenítés automatikus frissítése lehetőség engedélyezve van, akkor a Parancsok ablakban végrehajtott változtatások automatikusan megjelennek a képletben.

Megjelenítés automatikus frissítése

Automatikusan frissíti a módosított képletet. Ha nem engedélyezi ezt a lehetőséget, akkor a képlet csak a Nézet - Frissítés menüparancs kiválasztása vagy az F9 billentyű megnyomása után frissül.

Képletelemek

Ez a képletekbe illeszthető operátorok, függvények, szimbólumok és formázási beállítások listája.

Állapotsor

Shows or hides the Status bar at the bottom edge of the window.

Teljes képernyő

Shows or hides the menus and toolbars in Writer or Calc. To exit the full screen mode, click the Full Screen button or press the Esc key.

Please support us!