LibreOffice Math-példák

A következő lista LibreOffice Math-példaképleteket tartalmaz.

Indexekkel ellátott szimbólumok

A következő példa elmagyarázza, hogyan hozhat létre szimbólumokat indexekkel a LibreOffice Math programban. Ezt a példát a vágólap segítségével bemásolhatja a Parancsok ablakba, és felhasználhatja a saját képletében.

Indexekkel ellátott szimbólumok

Itt áll még egy példa indexekkel ellátott szimbólumok létrehozására a LibreOffice Math programban. Ezt a példát a vágólap segítségével bemásolhatja a Parancsok ablakba, és felhasználhatja a saját képletében.

Indexekkel ellátott szimbólumok

Egy harmadik példa indexekkel ellátott szimbólum létrehozására LibreOffice Math-képletekben. Ezt a példát a vágólap segítségével bemásolhatja a Parancsok ablakba, és felhasználhatja a saját képletében.

Mátrix

Az alábbi példa bemutatja a mátrixok létrehozását egy LibreOffice Math-képletben. Ezt a példát a vágólap segítségével bemásolhatja a Parancsok ablakba, és felhasználhatja a saját képletében.

Változó betűméretű mátrix

Az alábbi példa bemutatja a változó betűméretű mátrixok létrehozását egy LibreOffice Math-képletben. Ezt a példát a vágólap segítségével bemásolhatja a Parancsok ablakba, és felhasználhatja a saját képletében.

Mátrix félkövér betűvel

Az alábbi példa bemutatja a félkövér betűt felhasználó mátrix létrehozását egy LibreOffice Math-képletben. Ezt a példát a vágólap segítségével bemásolhatja a Parancsok ablakba, és felhasználhatja a saját képletében.

Függvények

Az alábbi példa bemutatja a függvények létrehozását egy LibreOffice Math-képletben. Ezt a példát a vágólap segítségével bemásolhatja a Parancsok ablakba, és felhasználhatja a saját képletében.

Négyzetgyök

Az alábbi példa bemutatja négyzetgyök létrehozását egy LibreOffice Math-képletben. Ezt a példát a vágólap segítségével bemásolhatja a Parancsok ablakba, és felhasználhatja a saját képletében.

Integrálási és szummázási határok, betűméret

Az alábbi példa bemutatja a különböző betűtípusok és betűméretek használatát egy LibreOffice Math-képletben.

Jellemzők

Az alábbi példa bemutatja a különböző jellemzők használatát egy LibreOffice Math-képletben.

Támogasson minket!