Vázlat eszköztár

A Vázlatnézetben a Vázlat eszköztár a gyakran használt szerkesztőeszközöket tartalmazza. Az ikon melletti nyílra kattintva megnyílik egy eszköztár, amely további parancsokat tartalmaz.

Nagyítás

Csökkenti vagy növeli az aktuális dokumentum képernyőn látható méretét. Az ikon melletti nyílra kattintva megnyílik a Nagyítás eszköztár.

Ikon

Nagyítás (LibreOffice Impress Vázlat vagy Dia nézetben)

Első szint

A jelenlegi diavetítésnél elrejti a fejléc minden elemét, a diacímek kivételével. A rejtett fejléceket a cím előtt található fekete vonal jelzi. A fejlécek megjelenítéséhez kattintson a Minden szint ikonra.

Icon First Level

Első szint

Minden szint

Megjeleníti az aktuális diavetítés diáinak rejtett címsorát. A diacímek kivételével az összes címsor elrejtéséhez kattintson az Első szint ikonra.

Icon All Levels

Minden szint

Alpontok elrejtése

Elrejti a kijelölt címsor alcímeit. A rejtett alcímeket egy fekete vonal jelöli a címsor előtt. Az alsóbb szintű címsorok megjelenítéséhez kattintson az Alpontok megjelenítése ikonra.

Icon Hide Subpoints

Alpontok elrejtése

Alpontok megjelenítése

A kijelölt címsor rejtett alcímét jeleníti meg. Ezek elrejtéséhez kattintson az Alpontok elrejtése ikonra.

Icon Show Subpoints

Alpontok megjelenítése

Formázás be/ki

Megjeleníti, illetve elrejti a diacímsorok karakterformázását. A címsorok formázásához nyissa meg a Stílusok ablakot, kattintson a jobb egérgombbal egy stíluson, majd válassza a Módosítás lehetőséget.

Ikon

Formázás be/ki

Fekete-fehér

A diák csak fekete-fehérben jelennek meg.

Ikon

Fekete-fehér

Diavetítés

Starts your slide show.

Dia megjelenítése ikon

Diavetítés

Please support us!