Beszúrás

Ez a menü az olyan új elemek dokumentumba történő beszúrásához tartozó parancsokat tartalmazza, mint például képek, objektumok, különleges karakterek és más fájlok.

Képek beszúrása

Beszúr egy képet az aktuális dokumentumba .

Hang vagy video

Egy video- vagy hangfájlt szúr be a dokumentumba.

Diagram

Beszúr egy diagramot.

Táblázat

Az aktuális diába vagy oldalra táblázatot szúr be.

Média

Az almenü különböző forrásokat jelenít meg, ahonnan kép, hang vagy videó szúrható be.

Objektum

Beágyazott objektumot – beleértve a képleteket, 3D modelleket, diagramokat és OLE objektumokat – szúr be a dokumentumba.

Alakzat

Ez az almenü a dokumentumba beszúrható gyakori alakzatokat tartalmaz, például vonalat, kört, háromszöget és négyzetet, vagy szimbólumot, mint a mosolygó arc, szív és virág.

Snap Point/Line

Beszúr egy illesztőpontot vagy illesztővonalat (más néven segédvonalat), amely segít gyorsan elrendezni az objektumokat. Az illesztőpontok és illesztővonalak nem jelennek meg a nyomtatott kimenetben.

Szövegdoboz

Vízszintes szövegirányú szövegmezőt rajzol az aktuális dokumentumban a kattintás vagy a lenyomott egérgombbal történő húzás helyén. Tetszőleges méretűre és a dokumentum tetszőleges helyére húzhatja a szövegmezőt, majd gépelje vagy a vágólapról illessze be a szöveget. Forgassa el a szövegmezőt, ha elforgatott szöveget szeretne.

Megjegyzés

Inserts a comment around the selected text, presentation slide, drawing page or at the current spreadsheet cursor position.

Úszó keret

Úszó keretet szúr be az aktuális dokumentumba. Az úszó keretek HTML-dokumentumokban használhatók egy másik fájl tartalmának megjelenítésére.

Betűbűvész

Megnyitja a Betűbűvész ablakot, amelynek segítségével a normál módszerekkel elő nem állítható formázott szöveget tud a dokumentumba illeszteni.

Hiperhivatkozás

Megnyit egy párbeszédablakot, amelyen hiperhivatkozásokat lehet készíteni és szerkeszteni.

Különleges karakter

Allows a user to insert characters from the range of symbols found in the installed fonts.

Formázási jel

Egy almenüt nyit meg, amellyel különleges formázási jeleket lehet beszúrni, például nem törő szóközt, lágy kötőjelet és opcionális törést.

Diaszám

Hozzáadja a dia számát vagy az oldal számát.

Mezők

Felsorolja a gyakran használt mezőket, amelyeket be is szúrhat a diába.

Élőfej és élőláb

Adds or changes text in placeholders at the top and the bottom of slides and master slides.

Űrlap-vezérlőelem

Ez az almenü a dokumentumba beszúrható űrlap-vezérlőelemeket tartalmaz, például szövegdobozt, jelölőnégyzetet, választógombot és listamezőt.

Támogasson minket!