Szín-, színátmenet- és vonalkázási listák betöltése

A színek, színátmenetek, vonalkázások szervezésére használhatja a listákat. A LibreOffice több listát is biztosít, amelyeket betölthet és felhasználhat a dokumentumban. Szükség esetén törölhet vagy felvehet elemeket a listába, vagy akár egyéni listát is létrehozhat.

Színlista betöltéséhez:

  1. Válassza a Formátum - Terület menüparancsot, majd válassza a Színek fület.

  2. Kattintson a Színlista betöltése gombra.

  3. Keresse meg a betöltendő színlistát, majd kattintson a Megnyitás gombra. A színlistafájlok [fájlnév].soc formátumban vannak.

A színlista mentéséhez kattintson a Színlista mentése gombra, írja be a fájlnevet, majd kattintson az Mentés gombra.

A CMYK lista a nyomdai színekhez van optimalizálva. A Web és HTML listák a 256 színes megjelenítőkhöz vannak optimalizálva. A libreoffice.soc és a tango.spc paletták a hivatalos LibreOffice és Tango színeket tartalmazzák.

Színátmenetlista betöltéséhez:

  1. Válassza a Formátum - Terület menüparancsot, majd válassza a Színátmenet fület.

  2. Kattintson a Színátmenetlista betöltése gombra.

  3. Keresse meg a betöltendő színátmenetlistát, majd kattintson a Megnyitás gombra. A színátmenetlista-fájlok [fájlnév].sog formátumban vannak.

A színátmenetlista mentéséhez kattintson a Színátmenetlista mentése gombra, írja be a fájlnevet, majd kattintson az Mentés gombra.

Vonalkázási lista betöltéséhez:

  1. Válassza a Formátum - Terület menüparancsot, majd válassza a Vonalkázás fület.

  2. Kattintson a Vonalkázások listájának betöltése gombra.

  3. Keresse meg a betöltendő vonalkázáslistát, majd kattintson a Megnyitás gombra. A vonalkázáslista-fájl [fájlnév].soh formátumban van.

A vonalkázási lista mentéséhez kattintson a Vonalkázások listájának mentése gombra, írja be a fájlnevet, majd kattintson az Mentés gombra.

Formátum - Terület

Vonal- és nyílstílusok betöltése

Támogasson minket!