Téglalapok

Az Eszköztárak testreszabása segítségével hozzáadhatja az Örökölt téglalapok eszköztárat.

Lekerekített sarkok készítése

Téglalap

Az egérmutató húzásával egy kitöltött téglalapot rajzol az aktuális dokumentumban. Kattintson a téglalap bal felső sarkának helyére, és húzza ki az alakzatot a kívánt méretűre. Négyzet rajzolásához tartsa lenyomva a Shift billentyűt.

Icon Rectangle

Téglalap

Négyzet

Kitöltött négyzetet rajzol a dokumentumban. Kattintson a négyzet egyik kívánt sarokpontjára, és húzza ki megfelelő méretűre. Téglalap rajzolásához méretezés közben tartsa lenyomva a Shift billentyűt.

Icon Square

Négyzet

Lekerekített téglalap

Lekerekített sarkú, kitöltött téglalapot rajzol az aktuális dokumentumban. Kattintson oda, ahová a lekerekített sarkú téglalapot rajzolni szeretné, és húzza a megfelelő méret eléréséig. Lekerekített sarkú négyzet rajzolásához méretezés közben tartsa lenyomva a Shift billentyűt.

Icon Rounded Rectangle

Lekerekített téglalap

Lekerekített négyzet

Lekerekített sarkú, kitöltött négyzetet rajzol a dokumentumban. Kattintson a lekerekített négyzet egyik kívánt sarokpontjára, és húzza ki megfelelő méretűre. Lekerekített téglalap rajzolásához méretezés közben tartsa lenyomva a Shift billentyűt.

Icon Rounded Square

Lekerekített négyzet

Téglalap kitöltés nélkül

Üres téglalapot rajzol a dokumentumban. Kattintson oda, ahová a téglalap sarkát szeretné elhelyezni, és húzza ki a megfelelő méretűre. Négyzet rajzolásához húzás közben tartsa lenyomva a Shift billentyűt.

Icon Rectangle, Unfilled

Téglalap kitöltés nélkül

Négyzet kitöltés nélkül

Üres négyzetet rajzol az aktuális dokumentumban. Kattintson oda, ahová a négyzetet rajzolni szeretné, és húzza a kívánt méret eléréséig. Lekerekített sarkú téglalap rajzolásához húzás közben tartsa lenyomva a Shift billentyűt.

Icon Square, Unfilled

Négyzet kitöltés nélkül

Lekerített téglalap kitöltés nélkül

Üres lekerekített téglalapot rajzol a dokumentumban. Kattintson oda, ahová a téglalap sarkát rajzolni szeretné, és húzza ki a megfelelő méretűre. Lekerekített négyzet rajzolásához húzás közben tartsa lenyomva a Shift billentyűt.

Icon Rounded Square, Unfilled

Lekerekített négyzet kitöltés nélkül

Lekerekített négyzet kitöltés nélkül

Üres lekerekített négyzetet rajzol a dokumentumban. Kattintson oda, ahová a négyzet sarkát rajzolni szeretné, és húzza ki a megfelelő méretűre. Lekerekített téglalap rajzolásához húzás közben tartsa lenyomva a Shift billentyűt.

Icon Rounded Square, Unfilled

Lekerekített négyzet kitöltés nélkül

Támogasson minket!