Szöveg

A Szöveg eszköztár különféle szövegmezők beviteléhez tartalmaz ikonokat.

Szöveg

A kattintás helyén létrehoz egy szövegkeretet az aktuális dokumentumban. Kattintson a dokumentum tetszőleges helyére, majd írja be vagy a vágólapról illessze be a szöveget.

Ikon

Szöveg

Kerethez igazított szöveg

A kattintás helyén létrehoz egy szövegdobozt az aktuális dokumentumban. A beírt szöveg automatikusan átméreteződik a szövegkeret méreteinek megfelelően. Kattintson a dokumentum tetszőleges helyére, majd írja be vagy a vágólapról illessze be a szöveget.

Ikon

Kerethez igazított szöveg

Ábrafelirat

Az egérmutató húzása során a gomb lenyomásának helyétől egy vonalat húz, amely a képaláírást tartalmazó téglalapban végződik. A szövegirány vízszintes. A képaláírás átméretezéséhez húzza el az egyik fogantyúját. A négyszögletes képaláírás lekerekítéséhez húzza el a bal felső fogantyút, amikor az egérmutató kéz alakú lesz. Szöveg hozzáadásához kattintson a képaláírás szélére, és vigye be a szöveget.

Ikon

Ábrafelirat

Ázsiai nyelvek támogatása

Ezek a parancsok csak akkor érhetők el, ha engedélyezte az ázsiai nyelvi támogatást - Nyelvi beállítások - Nyelvek lehetőség használatával.

Függőleges ábrafelirat

Ikon

Egy vonalat rajzol a kezdőponttól, ami egy függőleges szövegirányú, téglalap alakú feliratban végződik. Húzza arrébb az egyik fogantyút a felirat átméretezéséhez. Szöveg hozzáadásához kattintson a felirat szélére, és gépelje vagy másolja be a kívánt szöveget. Egy téglalap alakú felirat kör alakúvá változtatásához ragadja meg a legnagyobb sarokfogantyút, amikor az egérmutató kézzé változik. Csak akkor érhető el, ha az ázsiai nyelvek támogatása engedélyezett.

Függőleges szöveg

Ikon

Az aktuális dokumentumban a kattintás vagy húzás helyén létrehoz egy szövegmezőt függőleges szövegiránnyal. Kattintson a dokumentum tetszőleges helyére, majd írja be vagy a vágólapról illessze be a szöveget. Vagy mozgassa a kurzort arra a helyre, ahova be kívánja illeszteni a szöveget, húzzon egy szövegkeretet, és írja be vagy illessze be a szöveget. Csak akkor érhető el, ha az ázsiai nyelvek támogatása engedélyezett.

Kerethez igazított függőleges szöveg

Draws a text box with vertical text direction where you click or drag in the current document. The text that you enter is automatically resized to fit the dimensions of the box. (Enable Asian text support to enable this icon). Click anywhere in the document, and then type or paste your text. You can also move the cursor to where you want to add the text, drag a box, and then type or paste your text.

Ikon

Kerethez igazított függőleges szöveg

Please support us!