Szöveg

A Szöveg eszköztár különféle szövegmezők beviteléhez tartalmaz ikonokat.

Szöveg

A kattintás helyén létrehoz egy szövegkeretet az aktuális dokumentumban. Kattintson a dokumentum tetszőleges helyére, majd írja be vagy a vágólapról illessze be a szöveget.

Ikon

Szöveg

Kerethez igazított szöveg

A kattintás helyén létrehoz egy szövegdobozt az aktuális dokumentumban. A beírt szöveg automatikusan átméreteződik a szövegkeret méreteinek megfelelően. Kattintson a dokumentum tetszőleges helyére, majd írja be vagy a vágólapról illessze be a szöveget.

Ikon

Kerethez igazított szöveg

Ábrafelirat

Az egérmutató húzása során a gomb lenyomásának helyétől egy vonalat húz, amely a képaláírást tartalmazó téglalapban végződik. A szövegirány vízszintes. A képaláírás átméretezéséhez húzza el az egyik fogantyúját. A négyszögletes képaláírás lekerekítéséhez húzza el a bal felső fogantyút, amikor az egérmutató kéz alakú lesz. Szöveg hozzáadásához kattintson a képaláírás szélére, és vigye be a szöveget.

Ikon

Ábrafelirat

Ázsiai nyelvek támogatása

Ezek a parancsok csak akkor érhetők el, ha engedélyezte az ázsiai nyelvi támogatást - Nyelvi beállítások - Nyelvek lehetőség használatával.

Függőleges ábrafelirat

Ikon

Egy vonalat rajzol a kezdőponttól, ami egy függőleges szövegirányú, téglalap alakú feliratban végződik. Húzza arrébb az egyik fogantyút a felirat átméretezéséhez. Szöveg hozzáadásához kattintson a felirat szélére, és gépelje vagy másolja be a kívánt szöveget. Egy téglalap alakú felirat kör alakúvá változtatásához ragadja meg a legnagyobb sarokfogantyút, amikor az egérmutató kézzé változik. Csak akkor érhető el, ha az ázsiai nyelvek támogatása engedélyezett.

Függőleges szöveg

Ikon

Az aktuális dokumentumban a kattintás vagy húzás helyén létrehoz egy szövegmezőt függőleges szövegiránnyal. Kattintson a dokumentum tetszőleges helyére, majd írja be vagy a vágólapról illessze be a szöveget. Vagy mozgassa a kurzort arra a helyre, ahova be kívánja illeszteni a szöveget, húzzon egy szövegkeretet, és írja be vagy illessze be a szöveget. Csak akkor érhető el, ha az ázsiai nyelvek támogatása engedélyezett.

Kerethez igazított függőleges szöveg

Függőleges irányú szövegdobozt rajzol az aktuális dokumentumban a kattintás vagy a lenyomott egérgombbal történő húzás helyén. A beírt szöveg automatikusan a dobozhoz méreteződik. (Az ikon csak akkor jelenik meg, ha az ázsiai szöveg támogatása be van kapcsolva.) Kattintson a dokumentum tetszőleges helyére, majd írja be vagy a vágólapról illessze be a szöveget. Vagy mozgassa a kurzort arra a helyre, ahova be kívánja illeszteni a szöveget, húzzon egy szövegdobozt a dokumentumban, és írja be vagy a vágólapról illessze be a szöveget.

Ikon

Kerethez igazított függőleges szöveg

Támogasson minket!