Security Options and Warnings

Set security related options and warnings about hidden information in documents.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Press the Options button on the Security page.


The Security options and warnings dialog contains the following controls:

When saving or sending

Select to see a warning dialog when you try to save or send a document that contains recorded changes, versions, or comments.

When printing

Select to see a warning dialog when you try to print a document that contains recorded changes or comments.

When signing

Select to see a warning dialog when you try to sign a document that contains recorded changes, versions, fields, references to other sources (for example linked sections or linked pictures), or comments.

When creating PDF files

Select to see a warning dialog when you try to export a document to PDF format that displays recorded changes in Writer, or that displays comments.

Remove personal information on saving

Jelölje be , hogy a felhasználói adatok mindig eltávolításra kerüljenek a fájl tulajdonságaiból, a megjegyzésekből és a nyomon követett módosításokból. A megjegyzésekben és a módosításokban szereplő szerzők nevei helyett általános értékek lesznek megadva, mint "Szerző1", "Szerző2" stb. Az időértékek is visszaállnak egyetlen szabványos értékre. Ha ez a beállítás nincs kiválasztva, akkor is eltávolíthatja az aktuális dokumentum személyes adatait a Fájl - Tulajdonságok - Általános menüpontban a Tulajdonságok visszaállítása gombbal.

Recommend password protection on saving

Select to always enable the Save with password option in the file save dialogs. Deselect the option to save files by default without password.

-click required to follow hyperlinks

If enabled, you must hold down the key while clicking a hyperlink to follow that link. If not enabled, a click opens the hyperlink.

Block any links from documents not among the trusted locations (see Macro Security)

Blokkolja a linkelt képek használatát a Makróbiztonság párbeszédablak Megbízható források lapján meghatározott, nem a megbízható helyeken lévő dokumentumok által. Ez növelheti a biztonságot abban az esetben, ha nem megbízható forrásból (pl. az internetről) származó dokumentumokkal dolgozik, és aggódik a képfeldolgozó szoftverkomponensek sebezhetőségéért. A hivatkozások használatának blokkolása azt jelenti, hogy a nem megbízható dokumentumokba nem töltődnek be képek, csak egy helyőrző keret látható.

Támogasson minket!