Nézet

Megadja a rendelkezésre álló megjelenítési módokat. Az alternatív megjelenítéssel felgyorsíthatja a képernyőn történő megjelenítést a bemutató szerkesztése közben.

Impress View Options Dialog

Megjelenítés

Vonalzó megjelenítése

Megadja, hogy megjelenjenek-e a vonalzók a munkaterület tetején és bal szélén.

Segédvonalak látszanak áthelyezéskor

Specifies whether to display guides when moving an object.

LibreOffice creates dotted guides that extend beyond the box containing the selected object and which cover the entire work area, helping you position the object.

Ezt a funkciót a Beállítások eszköztár ugyanilyen nevű keresztül is használhatja, ha egy bemutató- vagy rajzdokumentum meg van nyitva.

Minden vezérlőpont a Bézier-szerkesztőben

Megjeleníti az összes Bézier-ponthoz tartozó vezérlőpontot, ha előzőleg egy Bézier-görbét jelölt ki. Amennyiben nincs bejelölve a Minden vezérlőpont a Bézier-szerkesztőben lehetőség, úgy csak a kijelölt Bézier-pontok vezérlőpontjai lesznek láthatók.

Objektumok saját körvonala látható áthelyezéskor

A LibreOffice áthelyezésükkor megjeleníti az egyes objektumok körvonalait. Az Objektumok saját körvonala látható áthelyezéskor beállítás segítségével láthatja, ha egy objektum a célpozíción ütközik másik objektumokkal. Ha nem jelöli be az Objektumok saját körvonala látható áthelyezéskor lehetőséget, akkor a LibreOffice csak egy négyzet alakú körvonalat jelenít meg, amely az összes kijelölt objektumot tartalmazza.

Támogasson minket!