Nyomtatás

Meghatározza a táblázatok nyomtatási beállításait.

- LibreOffice Calc - Nyomtatás alatt meghatározhatja az összes munkafüzetre vonatkozó beállításokat. Ha csak az aktuális dokumentum beállításait kívánja megadni, akkor válassza a Fájl - Nyomtatás menüparancsot, majd kattintson a Beállítások gombra.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose - LibreOffice Calc - Print.


Oldalak száma

Always apply manual breaks

Setting this option gives manual row breaks precedence over automatic page breaks done using the Reduce/enlarge printout scaling mode.

Üres oldalak kihagyása

Itt adhatja meg, hogy a program ne nyomtassa az üres lapokat, azaz az olyan lapokat, amelyeken nincs cellatartalom vagy rajzobjektum. A cellajellemzők, mint például a szegélyek vagy a háttérszínek nem számítanak cellatartalomnak. Az üres oldalak nem számítanak az oldalak számozásánál.

Munkalapok

Csak a kiválasztott munkalapok nyomtatása

Megadja, hogy csak a kijelölt lapok tartalma legyen kinyomtatva, akkor is, ha a Fájl - Nyomtatás vagy a Formátum - Nyomtatási tartományok párbeszédablakon ennél szélesebb nyomtatási tartományt adott meg. A ki nem jelölt munkalapokról származó tartalom nem lesz kinyomtatva.

Tipp ikon

To select multiple sheets, click on the sheet names on the bottom margin of the workspace while keeping the key pressed.


Támogasson minket!