LibreOffice Calc beállításai

Defines various settings for spreadsheets, contents to be displayed, and the cursor direction after a cell entry. You can also define sorting lists, determine the number of decimal places and the settings for recording and highlighting changes.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc.


Általános

Meghatározza a táblázatok általános beállításait.

Alapértékek

Az új munkafüzet-dokumentumok alapértelmezett beállításait adja meg.

Nézet

Megadja, hogy a LibreOffice Calc fő ablakában mely elemek látsszanak. Beállíthatja azt is, hogy az értékek ki legyenek-e emelve vagy sem.

Számítás

Munkafüzetek számítási beállításait adja meg. Iteratív hivatkozásokat tartalmazó munkalapok viselkedését, a dátumbeállításokat, az értékes tizedesjegyeket, illetve a kis- és nagybetűk kereséskori figyelembevételét határozza meg.

Képlet

Képletszintaxis- és betöltési beállításokat ad meg a LibreOffice Calchoz.

Rendezett listák

Az egyéni listák a Rendezett listák párbeszédablakban láthatók. Módosíthatja ezeket és saját listát hozhat létre. Csak szöveg használható rendezett listaként, szám nem.

Változások

A Változások párbeszédablak számos beállítást tesz lehetővé a dokumentumok feljegyzett változásainak kiemelésével kapcsolatban.

Kompatibilitás

Kompatibilitási beállításokat ad meg a LibreOffice Calchoz.

Rács

Megadja a dokumentum lapjain található konfigurálható rács beállításait. Ennek a rácsnak a segítségével lehet meghatározni az objektumok pontos pozícióját. Lehetőség van a rács "mágnesessé" tételére is.

Nyomtatás

Meghatározza a táblázatok nyomtatási beállításait.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Támogasson minket!