Proxy

Az internet eléréséhez használt proxykiszolgálók szükség szerint kézzel is beállíthatók.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose - Internet - Proxy.


warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.


Beállítások

Megadja a proxykiszolgáló beállításait.

Proxykiszolgáló

A proxy típusát adja meg.

Semmi

Proxykiszolgáló nélkül éri el az internetet. Közvetlen kapcsolatot is beállíthat a számítógépen az internetszolgáltatóhoz, amely nem használ proxyt.

Kézi

Lehetővé teszi, hogy kézzel adja meg a proxykiszolgálót. Adja meg a proxykiszolgálókat az internetszolgáltatásának megfelelően. Kérdezze meg a rendszergazdától a beírandó proxykat és portokat.

Tipp ikon

Adja meg a kiszolgálóneveket a protokoll előtagja nélkül. Például a http://www.példa.hu helyett írja be például a www.példa.hu címet.


Rendszer

Windows rendszeren vagy GNOME-ot, illetve KDE-t használó UNIX rendszeren ez a beállítás arra utasítja a LibreOffice programot, hogy a rendszerbeállításokat használja. A beállítás érvényre juttatásához újra kell indítania a LibreOffice programot.

HTTP-proxy

Írja be a proxykiszolgáló nevét a HTTP-kapcsolatokhoz. Írja be a portot a jobb oldali mezőbe.

HTTPS-proxy

Írja be a proxykiszolgáló nevét a HTTPS-kapcsolatokhoz. Írja be a portot a jobb oldali mezőbe.

Nincs proxy:

Megadja azokat a kiszolgálókat pontosvesszővel elválasztva, amelyek nem igényelnek proxykiszolgálót. Ezek lehetnek például a helyi hálózatban lévő kiszolgálók vagy audio- és videószolgáltatásra használt kiszolgálók.

A gépek és tartományok nevében helykitöltő karaktereket is használhat. Írja be például a *.sun.com értéket a sun.com tartomány összes gépének proxy nélküli címzéséhez.

Type the port for the corresponding proxy server. The maximum value of a port number is fixed at 65535.

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.


Támogasson minket!