Proxy

Az internet eléréséhez használt proxykiszolgálók szükség szerint kézzel is beállíthatók.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose - Internet - Proxy.


warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.


Beállítások

Megadja a proxykiszolgáló beállításait.

Proxykiszolgáló

A proxy típusát adja meg.

Semmi

Proxykiszolgáló nélkül éri el az internetet. Közvetlen kapcsolatot is beállíthat a számítógépen az internetszolgáltatóhoz, amely nem használ proxyt.

Kézi

Lehetővé teszi, hogy kézzel adja meg a proxykiszolgálót. Adja meg a proxykiszolgálókat az internetszolgáltatásának megfelelően. Kérdezze meg a rendszergazdától a beírandó proxykat és portokat.

Tipp ikon

Adja meg a kiszolgálóneveket a protokoll előtagja nélkül. Például a http://www.példa.hu helyett írja be például a www.példa.hu címet.


Rendszer

Windows rendszeren vagy GNOME-ot, illetve KDE-t használó UNIX rendszeren ez a beállítás arra utasítja a LibreOffice programot, hogy a rendszerbeállításokat használja. A beállítás érvényre juttatásához újra kell indítania a LibreOffice programot.

HTTP-proxy

Írja be a proxykiszolgáló nevét a HTTP-kapcsolatokhoz. Írja be a portot a jobb oldali mezőbe.

HTTPS-proxy

Írja be a proxykiszolgáló nevét a HTTPS-kapcsolatokhoz. Írja be a portot a jobb oldali mezőbe.

FTP-proxy

Írja be a proxykiszolgáló nevét az FTP-kapcsolatokhoz. Írja be a portot a jobb oldali mezőbe.

Nincs proxy:

Megadja azokat a kiszolgálókat pontosvesszővel elválasztva, amelyek nem igényelnek proxykiszolgálót. Ezek lehetnek például a helyi hálózatban lévő kiszolgálók vagy audio- és videószolgáltatásra használt kiszolgálók.

A gépek és tartományok nevében helykitöltő karaktereket is használhat. Írja be például a *.sun.com értéket a sun.com tartomány összes gépének proxy nélküli címzéséhez.

Írja be a megfelelő proxykiszolgáló portját. A port számának értéke legfeljebb 65535 lehet.

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.


Please support us!