Általános

Megadja a LibreOffice általános beállításait.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose - LibreOffice - General.


Options General Dialog Image

Súgó

Előírja a telepített súgó viselkedését.

Részletes tippek

Megjelenít egy rövid leírást az egérkurzor alatti ikonról, menüparancsról vagy párbeszédablak-elemről.

Dokumentumállapot

Nyomtatáskor "módosított" állapotba kerül

Megadja, hogy a nyomtatást a dokumentum módosításaként vegye-e figyelembe. Ha ez a beállítás be van jelölve, akkor a dokumentum következő bezárásakor a rendszer megkérdezi, hogy a módosítás mentésre kerüljön-e. A nyomtatási dátum a dokumentumtulajdonságokba módosításként kerül be.

Év (két számjeggyel)

Dátumtartományt hoz létre, amelyen belül a rendszer felismeri két számjegyes évszámokat.

A LibreOffice-ban az éveket négy számjegy jelzi így az 1/1/99 és 1/1/01 közötti különbség két év. Ez az Év (két számjegy) beállítás lehetővé teszi, hogy a felhasználó megadja az évet, amelytől kezdve a kétszámjegyes dátumok a 2000. évhez adódnak.

Help Improve LibreOffice

Felhasználási adatok gyűjtése és elküldése a The Document Foundationnek

Felhasználási adatok küldése, hogy a The Document Foundation javíthassa a szoftver használhatóságát. A szoftverfejlesztő csapat kíváncsi a LibreOffice felhasználásának mintáira. Ezek az adatok segítenek az alkalmazások használhatóságának javításában. Így azonosíthatók a gyakori feladatok végrehajtásakor használt parancssorozatok, cserébe egyszerűbben használható és hatékonyabb felhasználói felület tervezhető. A felhasználási adatok névtelenül kerülnek elküldésre, dokumentumok tartalma nélkül, csak a felhasznált parancsokat tartalmazzák.

Támogasson minket!