Hibabejelentő eszköz

A Hibabejelentő eszköz automatikusan elindul a program összeomlása után.

A Hibajelentő eszköz begyűjti azon szükséges információkat, amelyek a programfejlesztők segítségére lehetnek a kód javításában, hogy a későbbi verziókban ez a hiba ne fordulhasson elő. Segítse a szoftverfejlesztők munkáját, és továbbítsa nekik a generált hibajelentést.

A hibabejelentő segédeszköz indítása

A legtöbb programösszeomlás után automatikusan elindul a Hibabejelentő eszköz.

Jelentés befejezése

A fő Hibajelentő eszköz párbeszédablakban beírhat további információkat, amelyek segítenek a fejlesztőknek a hiba azonosításában. Ha például a hiba csak akkor jelentkezik, miután megváltoztatta a hardver- vagy szoftverkörnyezetet, vagy ha rákattintott egy bizonyos gombra, akkor mellékelje ezeket az információkat is.

Hibajelentés elküldése

A Hibajelentő eszköz a HTTP PUT / SOAP protokollt használja a hibajelentési adatok elküldésére. Megadhat további leírószöveget is, amely segítségünkre lehet a programösszeomlás kontextusának megállapításában. Végül kattintson a Küldés gombra.

Figyelmeztetés ikon

Hibajelentésére nem fog választ kapni. Ha támogatást igényel, akkor látogassa meg az internetes támogatási fórumot.


Választhatja azt a lehetőséget, hogy alkalomadtán válaszol a fejlesztők által a bejelentett hibával kapcsolatban feltett kérdésekre. Ha engedélyezi, hogy az esetleg szükséges további információkért megkeressék e-mailben, jelölje be a megfelelő négyzetet. Alapértelmezés szerint a négyzet nincs bejelölve, vagyis nem fog semmilyen levelet kapni.

Milyen adatok lesznek elküldve?

A hibajelentés több fájlból áll. A fő fájl a hiba típusával, az operációs rendszerrel és annak változatával, valamint a memóriahasználattal kapcsolatos információkat, továbbá az Ön által megadott leírást tartalmazza. A Hibajelentő eszköz fő párbeszédablakának Jelentés megjelenítése gombjára kattintva megtekintheti, hogy mi lesz elküldve a fő fájlban.

A rendszer szabványos eszközei (Windows rendszereken "dbhhelp.dll", UNIX rendszereken "pstack") lényeges memóriatartalmakat és veremnyomokat gyűjtenek be. Ezek az információk is továbbításra kerülnek.

Please support us!