Napirend tündér

Elindítja a napirendsablonok létrehozásában segítő tündért. Egy napirendet konferenciák vagy értekezletek vitatémáinak megadásához használhatunk.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose File - Wizards - Agenda.


A LibreOffice egy sablont biztosít a napirendekhez, amelyet a tündér segítségével a saját igényeinek megfelelően módosíthat. A tündér számos elrendezési és kialakítási lehetőséget kínál dokumentumsablonok létrehozásához. Az előnézet bemutatja, hogy a befejezett napirend hogyan fog megjelenni.

A tündérben bármikor módosíthatja a bejegyzéseket. Átléphet egy teljes oldalt vagy akár a tündér összes oldalát. Ebben az esetben az aktuális (vagy alapértelmezett) beállítások maradnak hatályban.

Napirend tündér - Oldalterv

Megadja a napirend oldaltervét.

Napirend tündér - Általános információ

Megadja az értekezlet dátumát, idejét, címét és helyét.

Tovább a Napirend tündérben - Címsor megjelenítése

Megadja a napirendben szerepeltetendő címsorokat.

Napirend tündér - Nevek

Megadja a napirendben kinyomtatandó neveket.

Napirend tündér - Napirendi pontok

Megadja a napirendsablonban kinyomtatandó témákat.

Napirend tündér - Név és hely

Válassza ki a napirendsablon címét és helyét.

Vissza

Visszatér az előző oldalon tett kiválasztásokhoz. Az aktuális beállítások hatályosak maradnak. Ez a gomb csak az első oldal után válik aktívvá.

Tovább

A tündér menti az aktuális beállításokat, és átlép a következő oldalra. Ha elérte az utolsó oldalt, akkor a gomb inaktívvá válik.

Befejezés

A tündér a választásának megfelelően létrehoz egy dokumentumsablont, és menti a merevlemezre. A sablonon alapuló új dokumentum "NévtelenX" fájlnéven megjelenik a munkaterületen (X egy automatikus számot jelent).

Mégse

A Mégse gombra kattintva a párbeszédablakot a változtatások mentése nélkül csukhatja be.

Jegyzet ikon

A LibreOffice a kiválasztott dokumentumsablonnak megfelelően menti a tündérbe az aktuális beállításokat. Ezt használja a rendszer alapértelmezett beállításként a tündér következő aktiválásakor.


Támogasson minket!