Faxtündér

A faxok készítésére szolgáló tündért indítja el. A tündér segít létrehozni dokumentumsablonokat faxdokumentumokhoz. A faxdokumentumokat a nyomtatóra vagy faxillesztőprogram megléte esetén a faxkészülékre nyomtathatja.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose File - Wizards - Fax.


A LibreOffice egy sablont biztosít a faxdokumentumokhoz, amelyet a tündér segítségével a saját igényeinek megfelelően módosíthat. A tündér lépésenként átvezeti Önt a dokumentumsablon létrehozásán, és számos elrendezési és tervezési lehetőséget biztosít. Az előnézet bemutatja, hogy a befejezett fax hogyan fog megjelenni.

A párbeszédablakban bármikor módosíthatja a bejegyzéseket és beállításokat. Átléphet egy teljes oldalt vagy akár a tündér összes oldalát. Ebben az esetben az aktuális (vagy alapértelmezett) beállítások maradnak hatályban.

Faxtündér - Oldalterv

A faxdokumentum stílusát határozza meg.

Faxtündér - Megjelenő elemek

Megadja a nyomtatandó faxelemeket.

Faxtündér - Címzett és feladó

Megadja a fax címzettjének és feladójának adatait.

Faxtündér - Élőláb

Megadja az élőláb adatait.

Faxtündér - Név és hely

Meghatározza a sablon nevét és helyét.

Vissza

Az előző oldalon kiválasztott beállítások megjelenítéséhez kattintson a Vissza gombra. Az aktuális beállítások nem módosulnak és nem törlőnek, ha rákattint erre a gombra. A Vissza gomb a második oldaltól kezdve aktív.

Tovább

A tündér menti az aktuális beállításokat, és átlép a következő oldalra. A Következő gomb inaktív az utolsó oldal elérésekor.

Befejezés

A tündér a választásának megfelelően létrehoz egy dokumentumsablont, és menti a merevlemezre. Az új dokumentum a sablon alapján megjelenik egy munkaterületen "NévtelenX" fájlnévvel.

Mégse

A Mégse gombra kattintva a párbeszédablakot a változtatások mentése nélkül csukhatja be.

Támogasson minket!