Keresés - Keresés a teljes szövegben

A LibreOffice Súgó teljes szöveges keresés funkciója lehetővé teszi azoknak a súgóoldalaknak a megkeresését, amelyek tartalmazzák a keresett kifejezés bármely kombinációját. Ennek végrehajtásához írjon be egy vagy több szót a Keresési kifejezés szövegmezőbe.

A Keresési kifejezés szövegmező tárolja az utoljára beírt szavakat. Az előző keresés megismétléséhez kattintson a nyíl ikonra, és válassza ki a kifejezést a listából.

A keresés végrehajtása után az eredmények dokumentumfejléce megjelenik egy rendezett listában. A megfelelő súgódokumentum betöltéséhez kattintson duplán egy bejegyzésre, vagy válasszon ki egy bejegyzést, és kattintson a Megjelenítés gombra.

A Keresés csak a címsorokban jelölőnégyzet segítségével korlátozhatja a keresést a dokumentum címsoraira.

A Csak egész szavak jelölőnégyzet segítségével pontos keresést hajthat végre. Ha ez a jelölőnégyzet be van jelölve, akkor a szótöredékeket nem találja meg. Ne jelölje be ezt a jelölőnégyzetet, ha a megadott keresési kifejezést egy hosszabb szó részeként is meg kell találni.

A keresési kifejezések tetszőleges kombinációját megadhatja szóközzel elválasztva. A keresés nem különbözteti meg a kis- és nagybetűket.

Tipp ikon

A tárgymutatóban és a teljes szövegben való keresés mindig az aktuálisan kijelölt LibreOffice-alkalmazásra érvényes. Válassza ki a megfelelő alkalmazást a Súgó ablak eszköztárán lévő lista segítségével.


Támogasson minket!