Támogatás

Segítséget a LibreOffice weboldalán találhat.

Az aktuális támogatási szolgáltatások összefoglalását a LibreOffice mappájában lévő Readme fájlban találja.

Támogató oldalak a helyi nyelven

A LibreOffice honosítási projektjei különböző nyelveken kínálnak támogatási oldalakat. A nemzeti nyelvű projektek áttekintése megtalálható a LibreOffice weboldalán. Angol nyelvű segítséget és támogatást is találhat a LibreOffice weboldalán.

Levelezőlisták

Kérdezzen a LibreOffice-ról, kérje az önkéntesek segítségét, és vitassa meg a témákat a levelezőlistákon A LibreOffice webhelyén, a www.libreoffice.org sok általános és speciális témájú levelezőlistát talál.

Fórum

A LibreOffice programmal kapcsolatos kérdéseket webes fórumokon teheti fel és válaszolhatja meg. Válassza a Súgó - Online segítség menüparancsot a nemzeti nyelvű fórum eléréséhez.

Biztonság

Ha a szoftver biztonságával kapcsolatos aggályai vannak, megkeresheti a fejlesztőket a nyilvános levelezőlistán. Ha más felhasználókkal szeretne bármilyen problémát megvitatni, küldjön egy e-mailt a nyilvános users@libreoffice.org levelezőlistára.

Letöltések

A LibreOffice legfrissebb verzióját innen töltheti le: www.libreoffice.org/download/.

Dokumentáció

Letölthet dokumentációkat PDF-fájlokként, hogyanokként és útmutatókként a LibreOffice weboldaláról a documentation.libreoffice.org címen. A dokumentációs weboldal elérhető a Súgó - Felhasználói kézikönyvek menüből is.

Részvétel és hozzájárulás

Nagyon szívesen vennénk, ha aktív szerepet játszana a világméretű LibreOffice-közösségben. Küldjön visszajelzést, vitassa meg a funkciókat, javasoljon továbbfejlesztési lehetőségeket, írjon saját cikket a wikin, készítsen oktatóvideót stb.

Látogassa meg a Get involved oldalt a webhelyünkön, és kövesse a hozzájárulóknak szóló hivatkozásokat.

Támogasson minket!