Igazítás

A kijelölt objektumok igazítását módosítja.

Ikon

Igazítás

Balra igazítás

Aligns the left edges of the selected objects. If only one object is selected in Draw or Impress, the left edge of the object is aligned to the left page margin.

Vízszintes középre igazítás

Vízszintesen középre igazítja a kijelölt objektumokat. Ha csak egy objektum van kijelölve a Draw vagy Impress programban, akkor az objektum középpontja az oldal vízszintes középpontjához igazodik.

Jobbra igazítás

Aligns the right edges of the selected objects. If only one object is selected in Impress or Draw, the right edge of the object is aligned to the right page margin.

Felülre igazítás

Vertically aligns the top edges of the selected objects. If only one object is selected in Draw or Impress, the top edge of the object is aligned to the upper page margin.

Függőlegesen középre igazítás

Függőlegesen középre igazítja a kijelölt objektumokat. Ha csak egy objektum van kijelölve a Draw vagy Impress programban, akkor az objektum középpontja az oldal függőleges középpontjához igazodik.

Alulra igazítás

Függőlegesen igazítja a kijelölt objektumok alsó peremét. Ha csak egy objektum van kijelölve a Draw vagy az Impress programban, akkor a program az objektum alsó szélét az alsó margóhoz igazítja.

Támogasson minket!