Kiterjesztésfrissítés

Click the Check for Updates button in the Extensions dialog to check for online updates for all installed extensions. To check for online updates for only the selected extension, right-click to open the context menu, then choose Update.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose Tools - Extensions, click Check for Updates button.


Ha a Frissítések keresése gombra kattint, vagy a Frissítés parancsot választja, megjelenik a Kiterjesztésfrissítés párbeszédablak, és a frissítések keresése azonnal megkezdődik.

A frissítések keresése közben egy folyamatsáv jelenik meg. Várja meg, amíg valamilyen üzenet meg nem jelenik a párbeszédablakban, vagy kattintson a Mégse gombra a frissítések keresésének megszakításához.

Ha nincsenek frissítések, a párbeszédablakban az az üzenet fog megjelenni, hogy nincsenek frissítések. Zárja be a párbeszédablakot.

Ha vannak frissítések, a frissítések vagy automatikusan telepíthetők, vagy valamilyen felhasználói beavatkozás szükséges.

A Kiterjesztésfrissítés párbeszédpanel tartalmazhat nem kijelölhető elemeket is, amelyekre nem hajtható végre az automatikus frissítés.

Ha a Telepítés gombra kattint, megjelenik a Letöltés és telepítés párbeszédablak.

Minden közvetlenül letölthető kiterjesztés letöltődik. A folyamat a Letöltés és telepítés párbeszédablakon követhető. Ha egy kiterjesztés nem tölthető le, üzenet jelenik meg. A művelet folytatódik a hátralevő kiterjesztésekre.

Előfordulhat, hogy néhány kiterjesztés a „böngészőalapú frissítés” címkével van megjelölve. Ezek a kiterjesztések nem tölthetők le a Kiterjesztések párbeszédablakkal. Meg kell nyitnia egy webböngészőt a kiterjesztésfrissítés adott webhelyről való letöltéséhez. Előfordulhat, hogy a webhely további felhasználói műveleteket igényel a kiterjesztés letöltéséhez. Letöltés után kézzel kell telepítenie a kiterjesztést, például duplán kell kattintania a kiterjesztés ikonjára a fájlböngészőben.

A „böngészőalapú frissítés” címkével megjelölt kiterjesztéseknél a Kiterjesztések párbeszédablak megnyitja az adott webhelyet a webböngészőben. Ez akkor történik meg, amikor bezárja a párbeszédablakot az egyéb kiterjesztésfrissítések letöltése után. Ha nincs olyan kiterjesztés, amely közvetlenül letölthető lenne, akkor azonnal a webböngésző indul el.

Az utolsó kiterjesztés letöltése után elkezdődik a telepítés. Először minden olyan kiterjesztés eltávolításra kerül, amelyhez sikerült frissítést letölteni. Ezután a frissített kiterjesztések telepítődnek. Ha hiba történik, üzenet jelenik meg a telepítés sikertelenségéről, de a művelet folytatódik.

Az össze frissítés feldolgozása után a Letöltés és telepítés párbeszédablak közli, hogy a művelet befejeződött. A letöltési és telepítési folyamat a Frissítés megszakítása gombra kattintva szakítható meg.

Minden frissítés megjelenítése

Alapértelmezés szerint csak a letölthető kiterjesztések jelennek meg a párbeszédablakban. Jelölje be a Minden frissítés megjelenítése négyzetet, hogy megjelenjenek a többi kiterjesztések ls a hibaüzenetek.

Támogasson minket!