Színátmenetek

Színátmenet kiválasztása, meglévő tulajdonságainak módosítása, vagy új mentése.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose Format - Area - Gradients tab.


Színátmenet

Lists the available gradients. You can also modify or create your own gradients.

Hozzáadás

Tetszőleges színátmenetet ad a jelenlegi listához. Adja meg a színátmenet tulajdonságait, majd kattintson erre a gombra.

Módosítás

Az aktuális átmenet tulajdonságait alkalmazza a kijelölt átmenetre. Ha óhajtja, a színátmenetet mentheti egy másik néven.

note

Egy színátmenet átnevezéséhez jelölje ki a színátmenetet, kattintson rá a jobb gombbal, és válassza az Átnevezés parancsot. Egy színátmenet törléséhez jelölje ki a színátmenetet, kattintson a jobb gombbal, majd válassza a Törlés parancsot.


Beállítások

Használja a beállításokat a színátmenet meghatározásához vagy módosításához.

Típus

Válassza ki az alkalmazni kívánt színátmenetet.

Középpont X

Enter the horizontal offset for the gradient, where 0% corresponds to the current horizontal location of the endpoint color in the gradient. The endpoint color is the color that is selected in the To Color box.

Középpont Y

Enter the vertical offset for the gradient, where 0% corresponds to the current vertical location of the endpoint color in the gradient. The endpoint color is the color that is selected in the To Color box.

Szög

Írja be a kijelölt színátmenet forgásszögét.

Transition start

Enter the amount by which you want to adjust the area of the endpoint color on the gradient. The endpoint color is the color that is selected in the To Color box.

Ebből a színből:

Válassza ki a színátmenet kezdőpontjának színét.

Adja meg a szín intenzitását az Ebből a színből: mezőben, ahol 0% a feketének, 100% pedig a kiválasztott színnek felel meg.

Ebbe a színbe:

Válassza ki a színátmenet végpontjának színét.

Adja meg a szín intenzitását az Ebbe a színbe: mezőben, ahol 0% a feketének, 100% pedig a kiválasztott színnek felel meg.

Törlés

Jóváhagyást követően törli a kijelölt elemet vagy elemeket.

Preview

Displays a preview of the current selection.

Támogasson minket!