Edit External Links

Az aktuális dokumentumban található külső fájlokra mutató hivatkozásokat módosíthatja vagy törölheti. Az aktuális fájl tartalmát is frissítheti a csatolt külső fájl legutoljára mentett verziójára. Ez a parancs nem vonatkozik a hiperhivatkozásokra, és nem érhető el, ha az aktuális dokumentum nem tartalmaz más fájlokra mutató hivatkozásokat.

This command can be used with external file links to images and OLE objects (when inserted with a link to an external file).

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose Edit - External Links.


Forrásfájl

A forrásfájl elérési útvonalának listája. Ha az elérési útvonal DDE-kapcsolatot határoz meg, a relatív elérési utak előtt a "file:" szót kell feltüntetni.

Annak a párbeszédablaknak a megnyitásához, amelyben kiválaszthat egy másik objektumot ehhez a hivatkozáshoz, kattintson duplán az adott hivatkozásra a listában.

Elem

Megjeleníti azt az alkalmazást (ha ismert), amelyik legutóbb mentette a forrásfájlt.

Típus

Megjeleníti a forrásfájl típusát, például kép.

Állapot

További információkat sorol fel a forrásfájlról.

Automatikus

Automatikusan frissíti a hivatkozás tartalmát a fájl megnyitásakor. A forrásfájlban történt minden változtatás megjelenik abban a fájlban, amely a hivatkozást tartalmazza. A hivatkozott képfájlokat csak kézzel lehet frissíteni. Ez a beállítás nem érhető el hivatkozott képfájlok esetén.

Az Automatikus lehetőség csak DDE-kapcsolatokhoz áll rendelkezésre. DDE-kapcsolatot úgy szúrhat be, hogy bemásolja egy fájl tartalmát, majd a Szerkesztés - Irányított beillesztés lehetőség Hivatkozás jelölőnégyzetét kiválasztva beilleszti azt. Mivel a DDE egy szövegalapú hivatkozási rendszer, csak a megjelenített tizedesjegyek lesznek átmásolva a célmunkalapra.

Kézi

Csak akkor frissíti a hivatkozást, ha a Frissítés gombra kattint.

Módosítás

Módosítsa a kijelölt hivatkozáshoz tartozó forrásfájlt.

Hivatkozás törlése

A forrásfájl és az aktuális dokumentum közötti kapcsolatot szünteti meg. A forrásfájl legutóbb módosított tartalma az aktuális dokumentumban található.

Frissítés

Frissíti a kiválasztott hivatkozást, így az aktuális dokumentumban a hivatkozott fájl legutóbb mentett állapota jelenik meg.

Bezárás

Bezárja a párbeszédablakot, és menti a változásokat.

note

Amikor egy hivatkozásokat tartalmazó fájlt nyit meg, a program rákérdez, frissítse-e a hivatkozásokat. Attól függően, hogy a hivatkozott fájlok hol találhatóak, a frissítési folyamat több percet is igénybe vehet.


note

Ha egy olyan fájlt tölt be, amely DDE-kapcsolatokat tartalmaz, a program rákérdez, hogy frissítse-e a kapcsolatokat. Utasítsa el a frissítést, ha nem akar kapcsolatot létrehozni a DDE-kiszolgálóval.


Figyelmeztetés ikon

Távoli helyekre mutató hivatkozásokat lehet létrehozni, amelyek a helyi adatokat továbbítják a távoli kiszolgálónak. Ha nem bízik a dokumentumban, utasítsa vissza a frissítésre vonatkozó felszólítást.


Támogasson minket!