Edit Links to External Files

You can change or remove each link to external files in the current document. You can also update the content of the current file to the most recently saved version of linked external file. This command does not apply to hyperlinks, and is not available if the current document does not contain links to other files.

This command can be used with external file links to images and OLE objects (when inserted with a link to an external file).

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose Edit - Links to External Files.


Forrásfájl

Lists the path to the source file. If the path defines a DDE link, relative paths must be preceded with "file:".

Annak a párbeszédablaknak a megnyitásához, amelyben kiválaszthat egy másik objektumot ehhez a hivatkozáshoz, kattintson duplán az adott hivatkozásra a listában.

Elem

Megjeleníti azt az alkalmazást (ha ismert), amelyik legutóbb mentette a forrásfájlt.

Típus

Megjeleníti a forrásfájl típusát, például kép.

Állapot

További információkat sorol fel a forrásfájlról.

Automatikus

Automatikusan frissíti a hivatkozás tartalmát a fájl megnyitásakor. A forrásfájlban történt minden változtatás megjelenik abban a fájlban, amely a hivatkozást tartalmazza. A hivatkozott képfájlokat csak kézzel lehet frissíteni. Ez a beállítás nem érhető el hivatkozott képfájlok esetén.

Az Automatikus lehetőség csak DDE-kapcsolatokhoz áll rendelkezésre. DDE-kapcsolatot úgy szúrhat be, hogy bemásolja egy fájl tartalmát, majd a Szerkesztés - Irányított beillesztés lehetőség Hivatkozás jelölőnégyzetét kiválasztva beilleszti azt. Mivel a DDE egy szövegalapú hivatkozási rendszer, csak a megjelenített tizedesjegyek lesznek átmásolva a célmunkalapra.

Kézi

Only updates the link when you click the Update button.

Módosítás

Módosítsa a kijelölt hivatkozáshoz tartozó forrásfájlt.

Hivatkozás törlése

A forrásfájl és az aktuális dokumentum közötti kapcsolatot szünteti meg. A forrásfájl legutóbb módosított tartalma az aktuális dokumentumban található.

Frissítés

Frissíti a kiválasztott hivatkozást, így az aktuális dokumentumban a hivatkozott fájl legutóbb mentett állapota jelenik meg.

Bezárás

Bezárja a párbeszédablakot, és menti a változásokat.

note

Amikor egy hivatkozásokat tartalmazó fájlt nyit meg, a program rákérdez, frissítse-e a hivatkozásokat. Attól függően, hogy a hivatkozott fájlok hol találhatóak, a frissítési folyamat több percet is igénybe vehet.


note

Ha egy olyan fájlt tölt be, amely DDE-kapcsolatokat tartalmaz, a program rákérdez, hogy frissítse-e a kapcsolatokat. Utasítsa el a frissítést, ha nem akar kapcsolatot létrehozni a DDE-kiszolgálóval.


Támogasson minket!