Hasonló hangzásúak is

Megkeresi a Keresés mező értékéhez hasonló kifejezéseket. Jelölje be ezt a jelölőnégyzetet, és kattintson a Hasonlóságok gombra a hasonlósági beállítások megadásához.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...


Például egy hasonlósági keresés megtalálhat olyan szavakat, amelyek két karakterrel eltérnek a Keresés mezőben megadott szövegtől.

Beállítások

Adja meg azt a feltételt, ami alapján a program megállapítja, hogy egy szó hasonlít-e a keresett kifejezésre.

Cserélhető karakterek

Adja meg a keresési kifejezésben a kicserélhető karakterek számát. Ha például 2 kicserélhető karaktert ad meg, a "keres" és a "híres" hasonlónak minősül.

Karakterek hozzáadása

Írja be, hogy mennyi az a maximális számú karakter, amennyivel egy szó meghaladhatja a keresett kifejezés karaktereinek számát.

Karakterek eltávolítása

Adja meg, hogy egy szó hány karakterrel lehet kevesebb a keresett kifejezésnél.

Összevonás

Olyan kifejezést keres, amely a hasonlósági beállítások bármely kombinációjára illeszkedik.

tip

Using Combine better meets a user's expectations from looking at the settings, but may return false positives. Not using Combine may match less than expected, but does not return false positives.


note

A Weighted Levenshtein Distance (WLD) algorithm is used. If Combine is not checked, then settings are treated as an exclusive-OR (strict WLD).If Combine is checked, then settings are treated as an inclusive-OR (relaxed WLD).


warning

Legyen óvatos, amikor a Mindet cseréli-t használja a Hasonlóak keresése funkcióval. A legjobb, ha előbb biztos abban, hogy mit fog találni.


Támogasson minket!