Egyéni színek megadása

Adjon meg egyéni színeket, és adja azokat az Egyéni színpalettához.

Egyéni szín meghatározása

 1. Válassza a Formátum – Terület lehetőséget, kattintson a Terület fülre, és nyomja meg a Szín gombot. Az előre definiált palettaszínek táblázata lesz megjelenítve.

  Figyelmeztetés ikon

  Az egyéni színek az Egyéni színpalettában lesznek elmentve.


 2. Kattintson egy színre a táblázatban, amely hasonló ahhoz, amit meg szeretne adni. Kiválaszthat a hasonló színt bármelyik elérhető színpalettáról a Színek területen bal oldalt, vagy a Legutóbbi színek közül a színtáblázat alatt. A szín megjelenik az Új előnézeti dobozban a párbeszédablak jobb oldalán.

 3. Kattintson a Választás gombra a Szín választása párbeszédablak megjelenítéséhez.

  Jegyzet ikon

  A LibreOffice csak az RGB színmodellt használja a színes nyomtatáshoz. A kiválasztott szín RGB értékei az előnézet alatt jelennek meg


 4. Nyomja meg a Hozzáadás gombot az egyéni szín az Egyéni színpalettához adásához. Egy párbeszédablak doboz jelenik meg, hogy megadja a szín nevét. Adjon meg egy egyedi nevet az új színnek, amely különbözik a többi névtől az Egyéni palettán.

Tipp ikon

A szín eltávolításához az Egyéni színpalettáról, válassza ki az Egyéni színpalettát a Színek területen, válassza ki a törlendő színt, és kattintson a Törlés gombra.


Támogasson minket!