Fájl

Az adatbázisablak Fájl menüje. Csak az adatbázisokkal kapcsolatos elemek vannak felsorolva.

Mentés

Menti az aktuális táblát, lekérdezést, űrlapot vagy jelentést. Az adatbázisfájlnál a fájlmentés párbeszédablak jelenik meg. A többi objektumnál a Mentés párbeszédablak jelenik meg.

Mentés másként

Menti az aktuális adatbázisfájlt egy másik néven. A fájlmentés párbeszédablakban válassza ki a mentéshez az útvonalat és a fájlnevet.

Exportálás

Szöveges dokumentumba exportálja a kijelölt jelentést vagy űrlapot. A dinamikus jelentés az adatbázis pillanatnyi állapotának megfelelő adatokkal exportálódik.

Küldés

Megnyit egy almenüt.

Dokumentum küldése e-mailben

Megnyitja az alapértelmezett levelezőprogramot új e-mail elküldéséhez. Az aktuális adatbázisfájl mellékletként csatolódik. Beírhatja a tárgyat, a címzetteket és a levéltörzset.

Jelentés e-mailben

Megnyitja az alapértelmezett levelezőprogramot új e-mail elküldéséhez. Az aktuális jelentés mellékletként csatolódik. Beírhatja a tárgyat, a címzetteket és a levéltörzset. A dinamikus jelentés az adatbázis pillanatnyi állapotának megfelelő adatokkal exportálódik.

Jelentés szöveges dokumentumba

Szöveges dokumentumba exportálja a kijelölt jelentést. A dinamikus jelentés az adatbázis pillanatnyi állapotának megfelelő adatokkal exportálódik.

Támogasson minket!