Torta diagramtípus

A Diagramtündér első oldalán kiválaszthatja a diagramtípust.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Beszúrás – Diagram… lehetőséget

Icon

Diagram beszúrása


Torta

A tortadiagram az értékeket a teljes kör cikkeiként jeleníti meg. Az ív hossza, illetve a körcikk területe arányos az értékkel.

Torta - ez az altípus egy adatoszlop értékeit tudja megjeleníteni a teljes torta színes cikkeiként. A létrehozott diagramban rákattinthat bármelyik cikkre, és elválaszthatja ezt a cikket a torta többi részétől, illetve visszaillesztheti azt.

Robbantott torta - ez az altípus a cikkeket eleve különállóan rajzolja ki. A létrehozott diagramban rákattinthat bármelyik cikkre, és sugárirányban elmozdíthatja a torta középpontjához képest.

Fánk - ez az altípus több adatoszlopot képes megjeleníteni. Minden adatoszlop egy fánk alakzattal van szemléltetve, amelynek a közepe lyukas; ide fér a következő adatsor képe. A létrehozott diagramban rákattinthat egy külső cikkre, és sugárirányban elmozdíthatja a fánk középpontjához képest.

Robbantott fánk – ez az altípus a külső szektorokat eleve különállóan rajzolja ki. A létrehozott diagramban rákattinthat egy külső szektorra, és sugárirányban elmozdíthatja a torta középpontjához képest.

Támogasson minket!