Kijelölés formázása

Formázza a kijelölt objektumot. A parancs a kijelölt objektumtól függően megnyit bizonyos párbeszédablakokat, amelyeket elérhet a Formátum menü alábbi parancsaival is:

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Formátum - Kijelölés formázása (Diagramok) menüparancsot.


Diagramháttér

Megnyitja a diagramháttér tulajdonságainak módosítására szolgáló Diagramháttér párbeszédablakot. A diagramháttér a diagram adatterülete mögötti "függőleges" felület.

Diagramterület

Megnyitja a diagramterület tulajdonságainak módosítására szolgáló Diagramterület párbeszédablakot. A diagramterület a diagram összes eleme mögött látható háttér.

Diagram alapsíkja

Megnyitja a diagram alapsíkja tulajdonságainak módosítására szolgáló Diagram alapsíkja párbeszédablakot. A diagram alapsíkja a térbeli diagramok alsó területe. Ez a funkció csak a térbeli diagramoknál áll rendelkezésre.

Cím

A kijelölt cím tulajdonságait módosítja.

Jelmagyarázat

Jelmagyarázat szegély-, terület- és karakterjellemzőit határozza meg.

X tengely

Megnyit egy párbeszédablakot, amelyen a kijelölt tengely tulajdonságait lehet szerkeszteni.

Y tengely

Az Y tengely tulajdonságainak módosításához megnyitja az Y tengely párbeszédablakot.

Rács

Megnyitja a Rács párbeszédablakot a rács tulajdonságainak beállításához.

Adatpont

Ezen a párbeszédablakon módosíthatja a kijelölt adatpont tulajdonságait. A párbeszédablak csak akkor jelenik meg, ha a Formátum - Kijelölés formázása menüparancs kiválasztásakor csak egyetlen adatpont van kijelölve. Egyes menüparancsok csak síkbeli vagy térbeli diagram esetében állnak rendelkezésre.

Adatsorok

Megváltoztathatja a kijelölt adatsor tulajdonságait. Ez a párbeszédablak akkor jelenik meg, ha a Formátum - Kijelölés formázása menüparancs kiválasztásakor egyetlen adatsor van kijelölve. Egyes menüparancsok csak síkbeli vagy térbeli diagram esetében állnak rendelkezésre.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Támogasson minket!