Nyomtatási kép eszköztár

A Nyomtatási kép eszköztár a Fájl - Nyomtatási kép lehetőség kiválasztásával jelenik meg.

Előző oldal

A dokumentum előző oldalára ugrik vissza. Ez a funkció csak akkor aktív, ha a Nyomtatási kép parancsot választja ki a Fájl menüből.

Előző oldal

Előző oldal

Következő oldal

A dokumentum következő oldalára ugrik. Ez a funkció csak akkor aktív, ha a Nyomtatási kép parancsot választja ki a Fájl menüből.

Következő oldal

Következő oldal

A dokumentum első oldalára ugrik. Ez a funkció csak akkor aktív, ha a Nyomtatási kép parancsot választja ki a Fájl menüből.

Első oldal

A dokumentum utolsó oldalára ugrik. Ez a funkció csak akkor aktív, ha a Nyomtatási kép parancsot választja ki a Fájl menüből.

Utolsó oldal

Nagyítás

Kinagyítja az aktuális dokumentum megjelenített képét. Az aktuális nagyítási tényező az Állapotsoron jelenik meg.

Ikon

Nagyítás

Kicsinyítés

Kicsinyíti az aktuális dokumentum megjelenített képét. Az aktuális nagyítási tényező az Állapotsoron jelenik meg.

Ikon

Kicsinyítés

Teljes képernyő

Megjeleníti vagy elrejti a menüket és eszköztárakat. A teljes képernyős módból való kilépéshez kattintson a Teljes képernyő gombra.

Oldal formázása

Megnyit egy párbeszédablakot, amelyen a dokumentum minden oldalára vonatkozó megjelenítési beállításokat lehet meghatározni.

Margók

Megjeleníti vagy elrejti a margókat az oldalon. A margókat egérrel áthúzhatja, vagy beállíthatja az Oldalstílus párbeszédablak Oldal lapján.

Méretezési faktor

Ez a vezérlőelem a kinyomtatott munkafüzet méretezését állítja be. A méretezési faktor az Oldalstílus párbeszédablak Munkalap lapján is beállítható.

Bezárás

A nyomtatási képből való kilépéshez kattintson a Bezárás gombra.

Támogasson minket!