Kimutatástáblák szerkesztése

Kattintson a kimutatástáblában levő gombok egyikére, és tartsa lenyomva az egér gombját. Az egér mutatója mellett egy speciális szimbólum jelenik meg.

Módosíthatja az oszlopok sorrendjét, ha ugyanazon sor másik pozíciójába húzza a gombot. Ha a gombot a táblázat bal szélén lévő sorcímkék területére viszi, akkor az oszlopot sorrá változtathatja.

In the Pivot Table dialog, you can drag a button to the Filters area to create a button and a listbox on top of the pivot table. The listbox can be used to filter the pivot table by the contents of the selected item. You can use drag-and-drop within the pivot table to use another page field as a filter.

Ha egy gombot el kíván távolítani a táblázatból, akkor egyszerűen húzza azt a kimutatástáblán kívülre. Amikor a munkalapon az egérmutató „nem megengedett” ikonra vált, engedje fel az egérgombot. A gomb törlődik.

A kimutatástábla szerkesztéséhez kattintson a kimutatástáblán belül egy cellára, majd nyissa meg a helyi menüt. A helyi menüben találja az Indítás parancsot, amely megjeleníti az aktuális kimutatástáblára vonatkozó Kimutatástábla párbeszédablakot.

A kimutatástáblában használhat egérrel történő húzást, vagy kivágási/beillesztési parancsokat az adatmezők sorrendjének átrendezéséhez.

A kimutatástáblákon belül egyéni nevekkel láthatja el a mezőket, a mezőtagokat, a részösszegeket (bizonyos megkötésekkel) és az összegeket. Egy elemhez úgy rendelhet hozzá egyéni nevet, hogy az eredeti nevet egy másik névvel írja felül.

Open file with example:

Támogasson minket!