Protect Spreadsheet Structure

Protects the sheet structure of your document from modifications. It is impossible to insert, delete, rename, move or copy sheets.

Optionally enter a password and click OK.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza az Eszközök - Munkafüzet-struktúra védelme menüpontot.


A védett munkafüzet-dokumentumok struktúrája csak akkor módosítható, ha a Védelem opció ki van kapcsolva. A munkafüzetkezelő lapok alsó grafikus határán található helyi menüben csak az Összes munkalap kijelölése menüpont aktiválható. Az összes többi menüpont deaktiválva van. A védelem megszüntetéséhez hívja elő újra az Eszközök - Munkafüzet-struktúra védelme parancsot. Ha nincs jelszó hozzárendelve, a védelem azonnal megszűnik. Ha jelszót rendeltek hozzá, akkor megjelenik a Munkafüzet védelmének megszüntetése párbeszédablak, amelyben meg kell adnia a jelszót. Csak ezután távolíthatja el a védelem aktív voltát jelző jelölést.

Mentés után a védett dokumentumok csak a Fájl - Mentés másként lehetőség segítségével menthetők újra.

Jelszó (opcionális)

You can create a password to protect your document against unauthorized or accidental modifications.

note

You can completely protect your work by combining the options Tools - Protect Sheet and Tools - Protect Spreadsheet Structure, including password entry. If you want to prevent the document from being opened by other users, select Save With Password and click the Save button. The Enter Password dialog appears. Consider carefully when choosing a password; if you forget it after you close a document you will be unable to access the document.


Támogasson minket!