Függvénylista

A dokumentumba beszúrható összes függvényt felsoroló Függvénylista oldalsávnézetet nyitja meg. A Függvénylista nézet hasonlít a Függvénytündér Függvények lapjára. A függvények kitöltőkarakterekkel kerülnek beszúrásra, amelyeket saját értékeire cserélhet.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose Insert - Function List.


A Függvénylista ablak átméretezhető, illetve dokkolható. Az ablak használatával gyorsan és könnyedén írhat be függvényeket a táblázatba. Ha duplán kattint a függvénylista egyik elemére, akkor a megfelelő függvény annak összes paraméterével együtt közvetlenül beszúrásra kerül.

Kategórialista

Lists all the categories to which the different functions are assigned. Select a category to view the appropriate functions in the list field below. Select "All" to view all functions in alphabetical order, irrespective of category. "Last Used" lists the functions you have most recently used.

Függvénylista

Megjeleníti az elérhető funkciókat. Egy függvény kijelölésekor a lista alatt található területen megjelenik a függvény rövid leírása. A kijelölt függvény beszúrásához kattintson duplán a függvény nevére, vagy kattintson a Függvény beszúrása a számítási munkalapra ikonra.

Függvény beszúrása a számítási munkalapba

Icon Insert Function

Beszúrja a kijelölt függvényt a dokumentumba.

Please support us!