Függvénylista

A dokumentumba beszúrható összes függvényt felsoroló Függvénylista oldalsávnézetet nyitja meg. A Függvénylista nézet hasonlít a Függvénytündér Függvények lapjára. A függvények kitöltőkarakterekkel kerülnek beszúrásra, amelyeket saját értékeire cserélhet.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Nézet - Függvénylista menüpontot.


The Function List window is a resizable dockable window. Use it to quickly enter functions in the spreadsheet. By double-clicking an entry in the functions list, the respective function is directly inserted with all parameters.

Kategórialista

Az összes kategóriát felsorolja, amelyekhez a különböző függvények hozzá vannak rendelve. Válasszon ki egy kategóriát a megfelelő függvények megjelenítéséhez az alábbi listamezőben. Válassza az "Összes" lehetőséget az összes függvény ábécé sorrendben történő megjelenítéséhez, függetlenül a kategóriától. Az "Utoljára használt" a legutóbb használt függvényeket listázza.

Függvénylista

Megjeleníti az elérhető funkciókat. Egy függvény kijelölésekor a lista alatt található területen megjelenik a függvény rövid leírása. A kijelölt függvény beszúrásához kattintson duplán a függvény nevére, vagy kattintson a Függvény beszúrása a számítási munkalapra ikonra.

Függvény beszúrása a számítási munkalapba

Icon Insert Function

Beszúrja a kijelölt függvényt a dokumentumba.

Támogasson minket!