Munkalap törlése

Jóváhagyást követően törli az aktuális munkalapot.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Munkalap - Munkalap törlése menüpontot.

Megnyitja egy munkalapfül helyi menüjét.


Jegyzet ikon

Nem törölhet munkalapot, amíg a Szerkesztés - Változások követése - Rögzítés be van kapcsolva.


Igen

Törli az aktuális munkalapot.

Nem

Elveti a párbeszédablakot. Törlés nem kerül végrehajtásra.

Támogasson minket!