Élőfej és élőláb

Az oldalstílus élőfej- vagy élőlábformátumát határozza meg.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Beszúrás - Élőfej és élőláb - Élőfej és élőláb lapokat.


Bal oldalon

Adja meg az élőfej vagy az élőláb bal oldalán megjelenítendő szöveget.

Középen

Adja meg az élőfej vagy az élőláb közepén megjelenítendő szöveget.

Jobb oldalon

Adja meg az élőfej vagy az élőláb jobb oldalán megjelenítendő szöveget.

Élőfej és élőláb

Válasszon előre definiált élőfejet vagy élőlábat a listából.

Szövegjellemzők

Megnyit egy ablakot formátumok új vagy kijelölt szövegre alkalmazásához. A Szövegjellemzők párbeszédablak a Betűkészlet,Betűhatások és Betűhelyzet oldalakat tartalmazza.

Ikon

Szövegjellemzők

Fájlnév

Egy fájlnév-helykitöltőt helyez el a kijelölt részben. Kattintson röviden a cím beszúrásához. Ha a címet, a fájlnevet vagy az elérési utat/fájlnevet az almenüből kívánja kiválasztani, akkor kattintson hosszan. Ha nincs megadva cím (lásd: Fájl - Tulajdonságok), akkor a fájlnév (kiterjesztés nélkül) lesz beszúrva helyette.

Ikon

Fájlnév

Munkalapnév

Helykitöltőt helyez el a kijelölt élőfej- vagy élőlábrészen. A helykitöltő helyén később minden oldal élőfejében vagy élőlábjában a munkalap neve jelenik meg.

Ikon

Munkalapnév

Oldalszám

Helykitöltőt szúr be a kijelölt élőfej- és élőlábrészbe, amely az oldalszámra cserélődik. Ennek segítségével egy dokumentumban folyamatos oldalszámozást valósíthat meg.

Ikon

Oldalszám

Oldalak száma

Helykitöltőt helyez el a kijelölt élőfej- vagy élőlábrészen. A helykitöltő helyén később a dokumentum oldalainak száma jelenik meg.

Ikon

Oldalak száma

Dátumsorozat

Helykitöltőt helyez el a kijelölt élőfej- vagy élőlábrészen. A helykitöltő helyén később minden oldal élőfejében vagy élőlábjában az aktuális dátum jelenik meg.

Ikon

Dátumsorozat

Idő

Helykitöltőt helyez el a kijelölt élőfej- vagy élőlábrészen. A helykitöltő helyén később minden oldal élőfejében vagy élőlábjában az aktuális idő jelenik meg.

Ikon

Idő

Támogasson minket!