Párbeszédablak importálása

Egy „Megnyitás” párbeszédablakot hív meg egy BASIC-párbeszédablakfájl importálásához.

Ha az importált párbeszédablak neve már létezik a könyvtárban, akkor egy üzenetablak jelenik meg az importált párbeszédablak átnevezéséről. Az egyik lehetőség a párbeszédablak átnevezése a következő szabad „automatikus” névre, mintha új párbeszédablakot hozna létre. A másik lehetőség a meglévő párbeszédablak lecserélése az importált párbeszédablakra. Ha a Mégse gombra kattint, akkor nem történik meg az importálás.

A párbeszédablak honosítási adatokat is tartalmazhat. A párbeszédablak importálásakor a párbeszédablakok honosítási állapotában eltérések jöhetnek létre.

Ha a könyvtárban több nyelv támogatott, mint az importált párbeszédablakban, vagy ha az importált párbeszédablak egyáltalán nincs honosítva, akkor a többletnyelvek hozzá lesznek adva az importált párbeszédablakhoz a párbeszédablak alapértelmezett nyelvének karakterláncait felhasználva.

Ha az importált párbeszédablakban több nyelv támogatott, mint a könyvtárban, vagy ha a könyvtár egyáltalán nincs honosítva, akkor egy üzenetablak fog megjelenni Hozzáadás, Kihagyás és Mégse gombokkal.

Ikon

Párbeszédablak importálása

Támogasson minket!