Engadir viñetas

Para engadir numeración a unha lista

1. Seleccione o(s) parágrafo(s) ao(s) cal(es) desexe engadir a numeración.

2. Na Formato Bar, prema no botón Numeración On/Off icona  icona .

3. Para modificar o formato e a xerarquía dunha lista numerada prema nela e, a seguir, abra a barra de ferramentas Viñetas e numeración.

Icona Nota

Para eliminar a numeración seleccione os parágrafos numerados e, a seguir, prema na icona Activar/Desactivar numeración na barra Formatado.

Formatar unha lista numerada

Para modificar o formato dunha lista numerada, prema nela e escolla Formato - Viñetas e numeración.