Utilización das regras

As etiquetas intelixentes proporcionan información adicional e funcionalidade para palabras especificadas nun documento Writer. Os recursos dispoñibles poden ser diferentes para os diferentes etiquetas intelixentes extensións.

Instalar o Smart Tags

As etiquetas intelixentes pódense fornecer como Extensións de LibreOffice Writer.

Para instalar unha etiqueta intelixente, faga unha das seguintes:

Smart Tags menú

Any text in a Writer document can be marked with a Smart Tag, by default a magenta colored underline. You can change the color in - LibreOffice - Application Colors.

Cando apunta a unha etiqueta intelixente, unha axuda punta informa a tecla Ctrl premida para abrir o menú Smart Tags. Se non usar un rato, coloque o cursor dentro do texto marcado e abra o menú de contexto, Shift + F10.

No menú de marcas intelixentes que ve as accións dispoñibles que son definidos para esta etiqueta intelixente. Escolla unha opción no menú. O marcas intelixentes Opcións comando abre o Smart etiqueta páxina de Ferramentas - AutoCorreção Opcións.

Para activar e desactivar etiquetas intelixentes

Cando instalou polo menos unha Marcas Intelixentes extensión, ve o Smart etiqueta páxina en Ferramentas - Opcións de AutoCorreção. Use este diálogo para activar ou desactivar etiquetas intelixentes e xestionar as etiquetas instalados.

Icona Nota

O texto que é recoñecido como unha etiqueta intelixente non é comprobado pola verificación ortográfica automática.