Combinar listas numeradas

Pode combinar varias listas numeradas nunha única lista numerada consecutivamente.

Para combinar listas numeradas consecutivas

1. Seleccione todos os parágrafos das listas.

2. Na Formato Bar, prema no botón Numeración On/Off icona dúas veces.

Para crear unha lista numerada dos apartados non-consecutivas:

1. Manteña premida a tecla Ctrl e arrastre para facer unha selección no primeiro parágrafo numerado. Só é necesario seleccionar un carácter.

2. Sen soltar a tecla Ctrl, arrastre para facer unha selección en cada parágrafo numerado das listas que desexa combinar.

3. Na Formato Bar, prema no botón Numeración On/Off icona dúas veces.

Numbering and Numbering Styles

Engadir viñetas

D'oh! You found a bug (text/swriter/guide/using_numbered_lists2.xhp#using_numbered_lists2 not found).

Desactivar viñetas e numeración de parágrafos individuais

Usar lendas

Definir intervalos numéricos