Inserir hiperligaz贸ns co Navegador

Pode inserir unha referencia cruzada como hiperligaz贸n utilizando o Navegador. Tam茅n pode facer referencias cruzadas a elementos doutros documentos de LibreOffice . Se preme na hiperligaz贸n ao abrir o documento en LibreOffice, vai ao elemento da referencia cruzada.

1. Abra o(s) documento(s) que conte帽an os elementos que desexe referenciar.

2. Prema na icona Navegador, situada na barra Est谩ndar.

3. Prema na frecha 谩 beira do Modo arrastrar icona, e garantir que Inserir como hiperligaz贸n 茅 seleccionado.

4. Seleccione na lista da parte inferior do Navegador o documento que cont茅n o elemento para o cal desexa crear unha referencia cruzada.

5. Na lista do Navegador, prema no signo m谩is que se encontra ao lado do elemento que quere inserir como hiperligaz贸n.

6. Arrastre o elemento ata o lugar en que se debe inserir a hiperligaz贸n.

O nome do elemento ins铆rese no documento como unha hiperligaz贸n subli帽ada.