Consultar datos do usuario en campos ou condici贸ns

Pode acceder e comparar alg煤ns datos do usuario a partir das condici贸ns ou dos campos. Por exemplo, use os seguintes operadores para comparar os datos do usuario:

Operador

Significado

== ou EQ

茅 igual a

!= ou NEQ

non 茅 igual a

Se o desexa, pode usar unha condici贸n para ocultar a un usuario determinado un texto espec铆fico do documento.

1. Seleccione o texto que desexa ocultar.

2. Escolla Inserir - Secci贸n.

3. Na Ocultar , seleccione a caixa de verificaci贸n Agochar.

4. Na caixa Con condici贸n introduza user_lastname == "Seixas", onde "Seixas" 茅 o apelido do usuario ao que desexa ocultar o texto.

5. Prema en Inserir e garde o documento.

Icona Nota

No Navegador a铆nda 茅 pos铆bel ver o nome da secci贸n oculta.

A seguinte t谩boa mostra unha lista das vari谩beis do usuario 谩s que pode acceder ao definir unha condici贸n ou campo:

Vari谩beis do usuario

Significado

user_firstname

Nome

user_lastname

Apelidos

user_initials

Iniciais

user_company

Empresa

user_street

R煤a

user_country

Pa铆s

user_zipcode

CP

user_city

Cidade

user_title

T铆tulo

user_position

Posici贸n

user_tel_work

Tel茅fono da empresa

user_tel_home

Tel茅fono particular

user_fax

N煤mero de fax

user_email

Enderezo de correo electr贸nico

user_state

Estado