Define o número de páxinas mostradas na pantalla. Prema na frecha situada ao lado da icona para abrir unha grade e seleccionar o número de páxinas que desexa mostrar como filas e columnas na previsualización.

Icona

Visualización de múltiplas páxinas

Despois de premer na icona Visualización de páxina: Varias páxinas, ábrese o diálogo Varias páxinas. Empregue os dous selectores para indicar o número de páxinas que desexe mostrar.

Filas

Define o número de filas das páxinas.

Columnas

Define o número de páxinas mostradas en columnas.

Tamén pode usar o rato para definir a configuración seleccionada na caixa de diálogo: Prema na frecha situada ao lado da icona Previsualización de varias páxinas. A continuación, mova o rato sobre o número desexado de filas e columnas.