Marca de auga da páxina

Inserir un texto de marca de auga no fundo do estilo de páxina actual.

Para acceder a esta orde...

Escolla Formato - Marca de auga.

Unha marca de auga é unha imaxe ou patrón no papel identificativos que aparece como diversos tons de brillo ao velos con luz a través. As marcas de auga creábanse orixinariamente directamente durante a fabricación do papel para desanimar a falsificación de documentos, billetes, selos, etc.

Use marcas de auga no LibreOffice para simular unha marca de auga no papel nas páxinas dos documentos.

Encha a configuración do diálogo de embaixo.

Icona Nota

Os valores introducidos aplícanse ao estilo de páxina real.

Diálogo de marca de auga

Texto

Introduza o texto da marca de auga que desexe mostrar como imaxe no fondo da páxina.

Tipo de letra

Seleccione o tipo de letra na lista.

Icona Nota

Non é posíbel escoller o tamaño nin o estilo do tipo de letra do texto da marca de auga. O tamaño do texto redimensiónase para caber nunha liña no fondo da páxina.

Ángulo

Select the rotation angle for the watermark. The text will be rotated by this angle in counterclockwise direction.

Transparencia

Seleccione o nivel de transparencia da marca de auga. Un valor do 0% produce unha marca de auga opaca e un valor do 100% é totalmente transparente (invisíbel).

Cor

Seleccione unha cor do menú despregábel.

Para cambiar o contido ou configuración da marca de auga.

Se a marca de auga en uso é un texto inserido pola orde do menú Formato - Marca de auga ou pola configuración de clasificación do documento, pode editar o contido e a configuración ao abrir o diálogo da marca de auga.