Imprimir documento combinado

Imprime a sa铆da da combinaci贸n de correspondencia de todos ou dalg煤ns dos destinatarios.

Opci贸ns da impresora

Impresora

Seleccione a impresora.

Propiedades

Cambia as propiedades da impresora.

Imprimir rexistros

Imprimir todos os documentos

Imprime documentos para todos os destinatarios.

De

Selecciona un intervalo de rexistros a partir do n煤mero de rexistro do recadro De e rematando o n煤mero de rexistro do recadro Para.

De

Introduza o n煤mero do primeiro rexistro que desexe inclu铆r na combinaci贸n de correspondencia.

Para

Introduza o n煤mero do derradeiro rexistro que desexe inclu铆r na combinaci贸n de correspondencia.

Imprimir documentos

Imprime os documentos de combinaci贸n de correspondencia.