Nova lista de enderezos

Introduza enderezos novos ou edite os enderezos para os documentos da combinaci贸n de correo.Ao premer Aceptar aparece un di谩logo que pregunta polo lugar no que desexa gardar a lista de enderezos.

Informaci贸n de enderezo

Introduza ou edite o contido do campo para cada destinatario de combinaci贸n de correspondencia.

Mostrar n煤mero de entrada

Prema nos bot贸ns para navegar polos rexistros ou escribir un n煤mero de rexistro para mostrar un rexistro.

Novo

Engade un novo rexistro en branco para a lista de enderezos.

Eliminar

Excl煤e o rexistro seleccionado.

Localizar

Abre a caixa de di谩logo Buscar entrada. Pode deixar a caixa de di谩logo aberta mentres edita as entradas.

Personalizar

Abre o Personalizar lista de enderezos caixa dedi谩logo onde pode reorganizar, renomear, engadir e eliminar campos .