Novo bloque de enderezo ou Editar bloque de enderezo

Especifique a colocaci贸n dos campos de datos de enderezos nun bloque de enderezos nos documentos de combinaci贸n de correspondencia.

Elementos do enderezo

Seleccione un campo de enderezo e arrastra o campo para a outra lista.

>

Engade o campo seleccionado da lista de elementos de enderezo para a outra lista. Pode engadir o mesmo campo m谩is dunha vez.

<

Elimina o campo seleccionado da outra lista.

Arrastre para aqu铆 os elementos do enderezo

Organice os campos arrastr谩ndoos e solt谩ndoos ou use os bot贸ns de frecha.

Previsualizaci贸n

Mostra unha previsualizaci贸n do primeiro rexistro da base de datos co dese帽o do bloque de enderezo actual.

(Bot贸ns de Frecha)

Seleccione un elemento da lista e prema no bot贸n de frecha para mover a entrada.