Asistente de combinación de correspondencia - Crear saúdo

Indica as propiedades do saúdo.Se a base de datos de combinación de correspondencia contén información sobre o xénero, pódense indicar saúdas diferentes a partir do xénero do/a destinatario/a.

Este documento debe conter un saúdo

Engade un saúdo.

Inserir saúdo personalizado

Engade un saúdo personalizado para o documento de combinación de correspondencia. Para usar o saúdo estándar, deseleccione esta caixa de opción.

Feminino

Seleccione o saúdo personalizado para un destinatario do sexo feminino.

Novo

Abre a caixa de diálogo Saúdo personalizado (destinatario feminino).

Masculino

Seleccione o saúdo personalizado para un destinatario do sexo masculino.

Novo

Abre a caixa de diálogo Saúdo personalizado (destinatario masculino).

Nome de campo

Seleccione o nome do campo do campo de base de datos de enderezos que contén a información de xénero.

Valor de campo

Seleccione o valor do campo que indica o sexo doreceptor.

Saúdo xeral

Seleccione o saúdo estándar que se usa cando non se especifique un saúdo personalizado.

Previsualización

Mostra unha previsualización do saúdo.

Coincidir campos

Abre a caixa de diálogo Coincidencia de campos.

(Consulte botóns)

Use os botóns de navegación para ver a información do rexistro de datos anterior ou seguinte.

Paso seguinte: Asistente de combinación de correspondencia - Axustar disposición

Como alternativa, pode premer no botón Rematar e empregar a barra de ferramentas de combinación de correspondencia para rematar o proceso de combinación de correspondencia.