Numeración de liñas

Engade ou elimina e formatos de números de liña nodocumento actual. Para eliminar un parágrafo de numeración de liña, prema noparágrafo, escolla Formato - Parágrafo, prema no botónNumeración guía, e despois desmarque a Incluír esteparágrafo na numeración de liñas caixa de opción. Tamén pode eliminar un estilo de parágrafo de numeración de liña.

Icona Nota

Os números de liña non están dispoñíbeis en formato HTML.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ferramentas - Numeración de liñas (non vale para o formato HTML)

Mostrar numeración

Engade números de liña ao documento actual.

Ver

Define as propiedades da numeración de liñas.

Estilo de carácter

Seleccione o estilo de formato que desexa usar para os números de liña.

Formato

Seleccione o estilo de numeración que desexa utilizar.

Posición

Seleccione onde quere que os números de liña para aparecer.

Espazamento

Insire a cantidade de espazo que desexa deixar entre os números de liña eotexto.

Intervalo

Introduza o intervalo de conta para os números de liña.

Separador

Pode introducir un carácter separador para que se mostre entre os números de liña se o intervalo de conta é maior que un.

Texto

Introduza o texto que desexa usar como separador.

Cada

Introduza o número de liñas a ser deixada entre os separadores.

Icona Nota

Os separadores só se mostran en liñas non numeradas.

Conta

Specify whether to include empty paragraphs or lines in frames in the line count.

Liñas en branco

Inclúe parágrafos baleiros na conta de liña.

Lines in frames

Adds line numbers to text in frames. The numbering restarts in each frame, and is excluded from the line count in the main text area of the document. In linked frames, the numbering is not restarted.

Reiniciar a cada nova páxina

reinicia a numeración de liña na parte superior de cada páxina dodocumento.

Engadir números de liñas