Inserir script

Insire un script na posici贸n actual do cursor nun documento en HTML ou de texto.

Para acceder a esta orde...

Escolla Inserir - Script (s贸 documentos HTML documents)

An inserted script is indicated by a small green rectangle. If you do not see the rectangle, choose - LibreOffice Writer/Web - View, and select the Comments check box. To edit a script, double-click the green rectangle.

Se o documento cont茅n m谩is dun script, o di谩logo Editar Script cont茅n os bot贸ns anterior e seguinte para saltar de script para script.

Icona de ir para o script anterior

Ir ao script anterior

Icona de ir para o script seguinte

Ir ao script seguinte

Contido

Tipo de script

Introduza o tipo de script que desexa inserir. O scriptidentif铆case no c贸digo fonte HTML pola etiqueta <SCRIPT LANGUAGE=\"JavaScript">.

URL

Engadeunha ligaz贸n a un arquivo gui贸n. Prema na URL bot贸n e, acontinuaci贸n, entrar no enlace na caixa. Tam茅n pode premer no bot贸n Buscar(...), localizar o ficheiro e prema en Inserir. O ficheiro de script ligado identif铆case no c贸digo HTMLC贸digo polas seguintes etiquetas:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ignore este texto */

</SCRIPT>

Explorar

Localice oficheiro de script que quere vincular e prema en Inserir .

Texto

Introduza oc贸digo de script que desexa inserir.