Inserir script

Insire un script na posición actual do cursor nun documento en HTML ou de texto.

Para acceder a esta orde...

Escolla Inserir - Script (só documentos HTML documents)

An inserted script is indicated by a small green rectangle. If you do not see the rectangle, choose - LibreOffice Writer/Web - View, and select the Comments check box. To edit a script, double-click the green rectangle.

Se o documento contén máis dun script, o diálogo Editar Script contén os botóns anterior e seguinte para saltar de script para script.

Icona de ir para o script anterior

Ir ao script anterior

Icona de ir para o script seguinte

Ir ao script seguinte

Contido

Tipo de script

Introduza o tipo de script que desexa inserir. O scriptidentifícase no código fonte HTML pola etiqueta <SCRIPT LANGUAGE=\"JavaScript">.

URL

Engadeunha ligazón a un arquivo guión. Prema na URL botón e, acontinuación, entrar no enlace na caixa. Tamén pode premer no botón Buscar(...), localizar o ficheiro e prema en Inserir. O ficheiro de script ligado identifícase no código HTMLCódigo polas seguintes etiquetas:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ignore este texto */

</SCRIPT>

Explorar

Localice oficheiro de script que quere vincular e prema en Inserir .

Texto

Introduza ocódigo de script que desexa inserir.