Entradas (índice alfabético)

Especifique o formato das entradas de índicealfabético.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Inserir - Índice e índice analítico - Índice, índice analítico ou bibliografía - Entradas (cando o tipo seleccionado é Índice alfabético)

Nivel

Seleccione o nivel que quere definir.

Nivel "S " refírese aos títulos dunha única letra que dividen as entradas de índice por orde alfabética. Para activar eses títulos, seleccione o delimitador alfabética caixa de opción na Formato área.

Estrutura e formatado

O Estrutura liña define como as entradas no índice son compostas. Para cambiar a aparencia dunha entrada, pode introducir códigos ou texto nas caixas baleiras nesta liña. Tamén pode premer nunha caixa baleira ou nun código, e prema nun botón do código.

Texto da entrada (E)

Insire o texto do título do capítulo.

Tabulación (T)

Insireunha parada de tabulación. Para engadir líder puntos para a parada detabulación, seleccione un carácter na caixa de caracteres Encha. Para cambiar a posición da parada de tabulación, introduza un valorna Tab deixar posición caixa, ou seleccione o Aliñará dereita caixa de opción.

Información de capítulo

Insire información capítulo, como o título do capítulo e número. Seleccionea información que quere amosar no entrada capítulo caixa.

Entrada de capítulo

Seleccione a información capítulo que desexa incluír na entrada de índice.

Avaliar até o nivel

Introduza o nivel de xerarquía máxima até que os obxectos son presentados no índice xerado.

Número de páxina (#)

Insire onúmero da páxina de entrada.

Estilo de carácter

Especifique o estilo de formato para a parte seleccionada na liña Estrutura .

Editar

Abre undiálogo onde pode editar o estilo de carácter seleccionado.

Carácter de enchedura

Seleccione a tabulación que desexe usar.

Posición da tabulación

Introduza a distancia deixar entre a marxe esquerda da páxina e tabulación.

Aliñar á dereita

Aliña a tabulación á marxe dereita da páxina.

Formato

Só visible cando preme no botón E# na liña de Estrutura. Seleccione para mostrar o número do capítulo, con ou sen separador.

Avaliar até o nivel

Introduza o nivel de xerarquía máxima até que os obxectos son presentados no índice xerado.

Posición da tabulación relativa á sangría do estilo de parágrafo

sitúa a tabulación en relación ao"guión de esquerda " valor definido noestilo de parágrafo seleccionado no Estilos guía . Se non, atabulación é ordenada en relación á marxe esquerda do texto.

Estilo de carácter para as entradas principais.

Especifique o estilo de formato para as principais entradas no índicealfabético. Para converter unha entrada de índice nunha entrada principal,prema diante do campo de índice no documento e, a seguir, escollerEditar - entrada de índice.

Delimitador alfabético

Usaas letras iniciais das entradas de índice alfabético como títulos deseccións.

Chave separada por comas

Organiza as entradas de índice na mesma liña, separadas por comas.